Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar-Yaz 2023 çocuk koleksiyonunu sundu; Be Everything

United Colors of Benetton, modern ve düzenli bir stil anlayışına inanan, mimar ve tasarımcı kreatif direktör Andrea Incontrii’nin tasarladığ...

İlkbahar-Yaz 2023 çocuk koleksiyonunu sundu; Be Everything

United Colors of Benetton, modern ve düzenli bir stil anlayışına inanan, mimar ve tasarımcı kreatif direktör Andrea Incontrii’nin tasarladığı ilk çocuk koleksiyonunu sunuyor. Incontri, özellikle Benetton'ın rengarenk dünyasında, ürün kavramı ve onun sınırsız hayal gücünün cazibesine kapılan bir moda anlayışı sergiliyor. SS’23 Çocuk koleksiyonunda vizyonu, markanın mihenk taşları olan triko, renk ve şeritlerin keskin bir estetik kimlik vurgusundan oluşuyor.

Incontri'nin hızlı, zarif ve pratik gözü, United Colors of Benetton çocukları için gardıroplarını baştan yaratmalarına yol açan modern bir moda fikri yaratıyor. Göze çarpan ilk şey, yetişkinlerin giyimindeki trendi önceden tahmin eden ve çocukların istedikleri gibi giyinmelerine olanak sağlayan genç kıyafetlerin bolluğu oluyor.

Kuralsız, doğalarına uygun, çünkü kendimiz olmayı çocukken öğreniyoruz.

Kız çocuk koleksiyonunda tasarımcının ana teması; maksi veya mini formatta kiraz, armut ve elmaların baskılarından oluşan görünümden yana oluyor. Bir yandan bu koleksiyonu karakterize ederken diğer yandan erkeklerin de giyebileceği bir dizi unisex parçayı tanımlayan güçlü bir ifadeyi yansıtıyor.

İlkbahar-Yaz 2023 çocuk koleksiyonunu sundu; Be Everything

Daha feminen olan, aynı zamanda iki tonlu, fit ve bol elbiseler, yakalı ve büzgülü bluzlar, küçük üstler ve nervürlü tığ işi pantolon etekleri ile pötikare serisi oldukça göze çarpıyor. Koleksiyon, işlemeli yazlık elbiseler ve tulumlar, havalı brodeli köşeli üstler ve şortlarla tamamlanıyor. Bütün görünümler farklı baskı, renk ve boyutlarda olan lastik terlik, eko-deri sandalet, şapka ve Be Bag omuz çantaları ile bir araya gelerek renkli ve eğlenceli bir görünüm yaratıyor.

Incontri, erkek çocuk koleksiyonu için kiraz, elma ve armut desenlerini kontrast kenarlı hırkalarda, sweatshirtlerde, pike dikişli pololarda, rahat kesim pamuklu bermuda şortlarda ve kısa kollu gömleklerde kullanıyor.

Sezonun sıcaklığına göre üretilmiş hafif ve rahat lastik sandaletler, parmak arası terlikler, Be Bag omuz çantaları, basketbol capleri ve bucket şapkalar, aksesuarlarla giymek için hazırlanmış kanvas şortlar ve çizgili desenli kum tonlarında gömlekler erkek çocuk koleksiyonunda oldukça göze çarpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe