Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modern tasarımlar sezonun moda renkleri ile buluşuyor

W Collection İlkbahar Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu genç, rahat ve şık tasarımları ile hem günlük yaşamda hem de iş hayatında rahatça kullanıla...

Modern tasarımlar sezonun moda renkleri ile buluşuyor

W Collection İlkbahar Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu genç, rahat ve şık tasarımları ile hem günlük yaşamda hem de iş hayatında rahatça kullanılabilecek parçaları tarz sahibi kadınların beğenisine sunuyor. 

Koleksiyonda yer alan modern tasarımlar sezonun moda renkleri ile buluşarak stil sahibi kadınların gardıroplarında yerini alıyor.

W Collection yeni sezon için hazırladığı İlkbahar Yaz 2023 Kadın Koleksiyonunda modern kadının şıklığı için geniş bir yelpaze sunuyor. Günün her saatinde rahatlıkla giyilebilen kaliteli kumaşların kullanıldığı koleksiyonda, pantolon, etek, elbise ve bluzlar sezonun trend renkleri ile buluşarak modern, fark yaratan tasarımlara dönüşüyor. Yedi farklı temanın dikkat çektiği İlkbahar Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu siyah ve beyaz renklerden oluşan ana bir koleksiyon, lacivert, güneş renkleri, yeşil, mor, pembe renk temaları ile hazırlanan başlıkların yanı sıra gece koleksiyonu ve yüzde yüz doğal kumaşlardan oluşan kapsül keten koleksiyonu ile moda severleri baştan çıkarıyor.

W Collection yeni sezonda da her zaman olduğu gibi şık takımları şehirli kadınlar ile buluşturuyor. Takımlarda kullanılan modern detaylar ve renklerle, iddialı hatları ve şıklığı bir arada yorumlayarak stil sahibi kadınlara özel bir dokunuş sunuyor. Genç ve modern çizgileriyle dikkat çeken koleksiyon sezonun trendi olan parlak renkler, siyah, beyaz ve ekru gibi ana renkleri  tamamlayarak şık ve modern bir görünüm yaratıyor.

Geniş bir renk ve desen seçeneğine sahip olan İlkbahar Yaz 2023 Kadın Koleksiyonu baskı yelpazesi, geometrik desenlerin öne çıkmasının yanı sıra W Collection’nın imza tasarımları arasında sayılan maskülen ve feminen desenleri birleştirdiği parçalarla da dikkat çekiyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi