Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Adeta dingin bir rüyada gibi hissedeceksiniz!

Victoria’s Secret’ın, profesyonel tenis oyuncusu Naomi Osaka ile iş birliği yaptığı yeni koleksiyonuyla adeta dingin bir rüyada gibi hissede...

Adeta dingin bir rüyada gibi hissedeceksiniz!

Victoria’s Secret’ın, profesyonel tenis oyuncusu Naomi Osaka ile iş birliği yaptığı yeni koleksiyonuyla adeta dingin bir rüyada gibi hissedeceksiniz!

Victoria's Secret'ın Collective Partneri Naomi Osaka ile ilk tasarım iş birliği olan Victoria’s Secret X Naomi Osaka koleksiyonu öz sevgiden aldığı ilhamla samimiyeti, eğlenceyi ve çekiciliği bir arada yansıtacak. Gündelik pijama parçaları ve iç çamaşırlarından oluşan bu özel koleksiyonla hayallerinizi kucaklamaya hazır olun!

Victoria’s Secret’ın kapalı döngü bir sistemde tamamen geri dönüştürülebilen ilk sütyen pedine sahip yeni Forever Bra ile kaliteli ve rahat iç giyimin teninizde bıraktığı hisse bayılacaksınız. Geri dönüşüme uygun materyallerle üretilen ve tasarlanan yeni Victoria’s Secret X Naomi Osaka koleksiyonu, gün doğumu ve gün batımının sakinliğinden aldığı ilhamla, yumuşak tonları ve desenleri yansıtan doğal tasarımlarıyla düşlerinizi gerçeğe dönüştürecek.

Adeta dingin bir rüyada gibi hissedeceksiniz!

Koleksiyon sabahlıklar, tulumlar, pijamalar ve şortlarla içinizdeki doğallığı dış görünüşünüze yansıtabileceğiniz, rahat ve samimi kıyafetleri barındırıyor. Öne çıkan tasarımlar arasında pastel lavantalar, açık yeşiller ve yumuşak pembelerin yanı sıra ombre ve tie dye geçişli renklerin de yer aldığı Victoria’s Secret X Naomi Osaka parçaları sevenlerine XS’den XXL’a kadar geniş bir beden aralığı sunuyor.

Sporcu ve eşitlik savunucusu Naomi Osaka, her detayını özenle tasarladığı bu kapsül koleksiyon için ‘Herkesin kendine öncelik vermesi ve kendisini sevmesi gerektiğine inanıyorum. Bu koleksiyonu tasarlarken gün doğumu ve batımının renklerinden ilham aldık.

Victoria's Secret ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyorum ve herkesin bu rahat koleksiyonu keyifle deneyimlemesini sabırsızlıkla bekliyorum’’ diyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi