Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bazı detaylar evinizin havasını değiştirmeye yeter

Ev dekorasyonu Banyo modelleri tasarım ı , duvardan halıya, koltuktan fayansa, aksesuardan kapıya hatta ışıktan müziğe kadar tüm detaylarda ...

Bazı detaylar evinizin havasını değiştirmeye yeter

Ev dekorasyonu Banyo modelleri tasarımı, duvardan halıya, koltuktan fayansa, aksesuardan kapıya hatta ışıktan müziğe kadar tüm detaylarda bütünlük sunmalıdır. 

Ancak tüm bu ayrıntıları en başından planlamak pek çokları için hem zor hem de uzmanlık gerektiren bir sürece ihtiyaç duyduğu için uygulanamaz. Buna rağmen yani en başından tüm enstrümanları aynı çizgiye sokamamış olsanız bile sonradan da dekorasyonda bir sitil yaratma şansınız var.  

Evinizde tarzınızı yansıtacak ayrıntıları bir bütünlük içinde planlamanız için size rehberlik edecek olan Torunil banyo dolapları Esenyurt firmasından dekorasyon önerilerini alarak siz de keyifli bir mekan tasarlamanın heyecanını yaşayabilirsiniz.

Duvar boyası, kapı seçimi, mobilya ve koltuk alımı yapılmış olsa da perdeler, halılar, kırlentler, yatak örtüleri ve aksesuarlar kolay değiştirilebilen detaylardır. Bu tamamlayıcı dekorasyon ürünlerini değiştirerek evinizde bambaşka bir hava estirebilirsiniz. 

Örneğin Hint esintilerinden hoşlanıyor ve yoga yapmak, uzak doğu felsefesine dair kitaplar okumayı tercih eden bir tarzınız varsa, perde, halı ve aksesuarlarda ufak tefek değişiklikler yaparak evinizi bir anda bu tarza uygun bir sitille donatabilirsiniz. Özgün lake banyo modelleri için yeni fikirleri tıklayın. 

Tek yapmanız gereken sıcak renklerde desenli perdeler, birkaç işlemeli kırlent, yine sarı, yeşil ve kırmızının hakim olduğu bir kilim ve duvarlarda birkaç hint esintili mask…. Benzer tavsiyeler için Torunil banyo dolapları dekorasyon bilgileri için size sunulan farklı önerileri dikkate alabilirsiniz. 

İlham veren fikirlerle evinizi yenileme, yaklaşan yeni mevsime hazırlama ya da yeni tarzınızı evinize yansıtma heyecanını mutlaka yaşayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi