Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Açık havada dilediğin gibi macerayı doruklarda yaşayın

Güneş ışınlarına karşı mükemmel koruma sağlayan Silver Ridge Koleksiyonu ile bu yaz gölge bir yer aramana gerek kalmayacak. Konforlu kesimi,...

Açık havada dilediğin gibi macerayı doruklarda yaşayın

Güneş ışınlarına karşı mükemmel koruma sağlayan Silver Ridge Koleksiyonu ile bu yaz gölge bir yer aramana gerek kalmayacak. Konforlu kesimi, kıvrılabilir kolları, cep detaylarına sahip bu koleksiyon ürünleri ile açık havada dilediğin gibi macerayı doruklarda yaşayabilirsin.

Hafif tasarımı ve güneşe karşı 50 faktör koruma özelliği olan Silver Ridge Utility Lite Plaid Uzun Kollu Gömlek ile yaz günlerinde yaşayacağın maceraların tadını çıkar. Ter emici tasarımı ve havalandırma özelliği ile serin ve kuru kalırken koku hapseden kumaşı sayesinde gün boyu temiz hissedeceksin. Katlanabilir kolları ve çıt çıtlı tutucuları her koşula uygun olabilirken pratik ceplerde ise patika boyunca vazgeçilmez eşyalarını taşıyabilirsin. Yeni teknolojimiz Omni-Shade Broad Spectrum’a sahip bu gömlek güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarını geri yansıtır. 

Açık havada dilediğin gibi macerayı doruklarda yaşayın


Güneşe karşı koruma sağlayan ve ter emici teknolojiye sahip Silver Ridge Utility Pantolon, hava sıcaklığı arttığında bile senin kuru ve serin kalmanı sağlayacaktır. Kısmı lastikli bel ve çıkarılabilir kemer sayesinde hareket halinde bile konforundan ödün vermene gerek kalmayacak. Yan ceplerinden, fermuarlı gizli ceplerine ve kargo ceplerine kadar bu pantolonda tüm yürüyüş malzemelerini koyman için bolca yer bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi