Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Doğadan ilham alan renklerle kombinler

W Collection’ın Yaz Erkek Koleksiyonunda yer alan keten takımlar, doğadan ilham alan renklerle hazırlanan pantolon ceket kombinleri ile yaz ...

Doğadan ilham alan renklerle kombinler


W Collection’ın Yaz Erkek Koleksiyonunda yer alan keten takımlar, doğadan ilham alan renklerle hazırlanan pantolon ceket kombinleri ile yaz şıklığı sunuyor. İtalyan kumaşlarla hazırlanan hafif takım elbiseler ise yaz aylarının vazgeçilmezi oluyor. 

W Collection’ın yaz sezonu için hazırladığı koleksiyon, hafif ve kaliteli kumaşları ile erkeklere rahatlık sağlarken, şıklığı ve stili de odağına alıyor. Maceracı seyahat ruhunu yaz erkek koleksiyonuna taşıyan W Collection, kendisini her zaman iyi hissetmek isteyen erkekler için rafine çizgileri ile tasarımlara yeni bir yorum katıyor.

Doğadan ilham alan renklerle kombinler

İnce dokulu takımlar, yumuşak yapıları ile çabasız şıklığı ve sessiz lüksü temsil ediyor. Koleksiyonda bulunan taş grisi, çöl temalı renkler, deniz mavisi, doğal yeşil gibi kaynağını doğadan alan çekici renk temaları ise ön plana çıkıyor.

W Collection, son trendleri yansıtan koleksiyonuyla, modern erkeklerin tercihi oluyor. Koleksiyonda yer alan parçalar yaratılan farklı stil ve kombinlerle günün her saati cezbedici bir görünüm yaratıyor. Plaj giyiminde sofistike şıklık yakalamayı sağlayan keten gömlekler ise yaz akşamlarında pantolonlarla kombinlenerek gecenin keyifli saatlerine geçiş sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi