Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirde ve doğada her aktivitede konfor ve koruma

İlk adımda anlarsın: doğadaki sessizlik neredeyse sağır edicidir. Ve bu şimdiye kadar duyduğun en güzel ses olabilir. Sonunda, yoğun tempolu...

Şehirde ve doğada her aktivitede konfor ve koruma

İlk adımda anlarsın: doğadaki sessizlik neredeyse sağır edicidir. Ve bu şimdiye kadar duyduğun en güzel ses olabilir.

Sonunda, yoğun tempolu "normal" hayatına geri döndüğünde, o yankılanan sessizliğe geri dönme fikri neredeyse romantik bir hal alır. Bir rüya gibi; sırf içine dalmak üzere uyumak isteyeceğin bir rüya. Ve sabırsızlıkla planlar yaparak, yavaş yavaş donanımını geliştirerek, gürültüden bir kez daha kaçabileceğin zamanı beklersin. 

Önünü kapat ama asla içeri girme. Yansıtıcı Omni-Heat Infinity astarımızla Landroamer™ Parka, patikanın dışına çıkıp önünde uzanan her şeyi keşfetmek için hafif ve güvenilir bir sıcaklık sunar. Test edildi, denendi. Tam anlamıyla her şeye hazır. Landroamer™ Parka ile yol seni nereye götürürse oraya git.

Şehirde ve doğada her aktivitede konfor ve koruma

Doğa seni çağırdığında, Landroamer™ Kapitone Gömlek Ceket ile güven içinde yola çık; tek başına veya katmanlar ile, anın gerektirdiği her şeye hazır bir günlük ceket. Landroamer™ Quilted Gömlek her türlü serüvene konfor ve tarzını katar.

Columbia ürünleri, şehirde ya da doğada gerçekleştirdiğin her aktivitede konfor ve koruma sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi