Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Elle Shoes İle Aşka Adım Adım...

Kışın en romantik ayında sevgilinize bir adım daha yaklaşmak ister misiniz? Tasarladığı koleksiyonlarla tüm zamanların vazgeçilmezi olan Ell...

Elle Shoes İle Aşka Adım Adım...

Kışın en romantik ayında sevgilinize bir adım daha yaklaşmak ister misiniz? Tasarladığı koleksiyonlarla tüm zamanların vazgeçilmezi olan Elle Shoes ile ona şıklığı armağan etmek için acele edin!

Kışın soğuk ve kasvetli havasına inat ayakkabı tutkunlarına iddialı seçimler sunan Elle Shoes, Sevgililer Günü’nde de cazibeli adımların vazgeçilmezi oluyor.

Koleksiyonda yüksek topuklu çizmeler feminen adımların kalbini fethederken, bu sezon da hızla yükselen western botlar trendi stillerin kalbini çalmaya hazır…  Doğanın renklerinden ilham alan postallar özgür renkli detaylarıyla özgür ruhlara farklı seçenekler sunarken, kürklü sıcacık botlar soğuk havalara adeta kafa tutuyor. Renkli loafer’lar günün her saati konforlu kullanım sunarken, sportif aşıklar için tasarlanan sneakerlar ise ayın en romantik gününe adeta koşuyor. Ayakkabı koleksiyonu kadar çanta ve deri ceket seçenekleriyle de fark yaratan Elle Shoes’da,n yapacağınız seçimler en az ayakkabılar kadar cazibeli…

Kadın koleksiyonunun yanı sıra erkekler için de Sevgililer Günü’nde farklı seçenekler sunan Elle Shoes’da sezonun gözdesi chelse’ler, deri ve süet botlar, detaylı loafer’lar, trendi postallar ve kemer seçeneklerine hiçbir erkek “hayır” diyemeyecek! 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi