Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Retro tarzın sembollerinden Yuvarlak Güneş Gözlüğü

Her dönemin favorileri arasında yer alan yuvarlak güneş gözlükleri, kombinlerinde hem retro tarzı yakalamak hem de rahat olmak isteyenlerin ...

Retro Tarzın Sembollerinden Yuvarlak Güneş Gözlüğü

Her dönemin favorileri arasında yer alan yuvarlak güneş gözlükleri, kombinlerinde hem retro tarzı yakalamak hem de rahat olmak isteyenlerin tercihi oluyor. Atasun Optik, dünyaca ünlü markaların yuvarlak güneş gözlüğü modellerini moda tutkunlarıyla buluşturuyor.

Rahat ve retro görünümlerin vazgeçilmezi yuvarlak güneş gözlükleri bu sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alıyor. Kış stilini bohem tarzla yansıtmak isteyenler ve spor kombinlerini rahat aksesuarlarla tamamlamaktan yana olanlar, tercihini yuvarlak güneş gözlüklerinden yana kullanıyor. 

Ray-Ban ve Polaroid’in kahverengi çerçeveli yuvarlak güneş gözlükleri bohem tarzın modern yorumunu temsil ederken, Tommy Hilfiger’ın açık renk camlı metal çerçeveli güneş gözlükleri ikonik parçalar kullanmayı sevenlerin tercihi oluyor. Inesta'nın metal köprülü siyah çerçeveli güneş gözlükleri klasik şıklığı ortaya koyarken polarize özellikleriyle de konfor sağlıyor. Ray-Ban’ın ince yuvarlak metal çerçeveli güneş gözlükleri, retro görünümüyle nostalji tutkunlarının favorisi oluyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi