Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakkorama ilkbahar-yaz koleksiyonu 'Social Club'

Vakkorama, renkli ve ilham veren dünyasını ilkbahar-yaz koleksiyonu “Social Club” ile kutluyor Vakkorama, ilkbahar/yaz 2024 koleksiyonunda r...

Vakkorama ilkbahar-yaz koleksiyonu 'Social Club'

Vakkorama, renkli ve ilham veren dünyasını ilkbahar-yaz koleksiyonu “Social Club” ile kutluyor

Vakkorama, ilkbahar/yaz 2024 koleksiyonunda renkli, özgün ve çağdaş dünyasını yaz mevsiminin coşkusuyla bir araya getiriyor. Koleksiyonda yer alan ve sezon trendlerine göre hazırlanan Vakkorama markalı seçenekler ile dünyaca ünlü markalar Vakkorama enerjisini yansıtıyor.

Vakkorama, ilkbahar yaz sezonu koleksiyonunda dinamik, renkli ve ilham veren dünyasını tüm parçalarında hissettirirken DNA'sında yer alan tutku ve yaratıcılık, sadece moda dünyasında değil, aynı zamanda spor ve sanat ve gastronomi alanlarında da yeni ufuklar keşfetmeye teşvik ediyor, yepyeni fikirler üretiyor ve herkesi bu topluluğun bir parçası olmaya davet ediyor. 

Alpha Industries, Parajumpers gibi markalar renkli ve sıcak tutan dış giyim alternatifleri ile baharı karşılarken Vakkorama’nın SS24 koleksiyonu, her parçasında bir tatil hikayesi anlatıyor. Kadın koleksiyonunda bohem kaftanlar, romantik ve uçuşan elbiseler, cesur aksesuarlar, göz alıcı bikiniler ön plana çıkan parçalar olurken, psikedelik esintili desenler, yumuşak ve canlı renkler, plajın rahatlatan atmosferi ve tropik iklimlerden esinlenen motifler koleksiyonun her köşesinde hissediliyor. 

Hem kadın hem erkek parçalarında 60’lar ve 70’lerin efsanevi stillerinden ilham alan retro detaylar geçmişin büyüsünü günümüze taşıyarak bir zaman yolculuğu etkisi yaratıyor. Plajda ve havuz başında şıklığı tamamlayan kadın ve erkek plaj koleksiyonu, Vakkorama Social Club'un enerjisini tamamlayan parçalar arasında yer alıyor. Göz alıcı desenler, cesur kesimler ve canlı renkler, yazın enerjisini taşıyarak, her anı unutulmaz kılıyor. 

Vakkorama ilkbahar-yaz koleksiyonu 'Social Club'

Romantizm, koleksiyonun en güçlü duygusal anlatılarından biri olarak öne çıkıyor. İngiliz Daisy Street markasının şehirli, genç ve feminen stili ile Amerikan Free People markasının bohem ve romantik parçaları koleksiyona incelikli detaylar ekliyor.  

Bu sezon, eklektik ve maceracı tasarımları ile dikkat çeken dünyaca ünlü İtalyan P448 markasının hem kadın hem erkek ürünleri Türkiye’de ilk kez moda tutkunlarına Vakkorama ayrıcalığı ile sunuluyor. 

Erkek koleksiyonunda Akdeniz esintili nakış işlemeli rahat kalıp gömlek ve tişörtler, dokulu kumaşlar dikkat çekiyor. Yelken sporunun çarpıcı ve zarif estetiği, ve mavinin çeşitli tonlarından oluşan renk paletleri koleksiyona dinginlik katarken gümüş bileklikler, sade ve şık erkek aksesuarları da ön plana çıkıyor.

Sprayground ve Eastpak gibi markaların renkli dünyalarını yansıtan sırt çantaları ve valizleri erkeklerin görünümlerine canlı dokunuşlar katarken, Vans’ın Güney Kaliforniya sahillerinin enerjisini taşıyan çorap ve ayakkabıları yaz stilinin mükemmel eşlikçisi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi