Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Cesaret ile özgüveni sade tasarımlarla birleştiriyor

H&M, Yaz 2024 koleksiyonunun kalbine etkileyici şekilleri ve cesur desenleri yerleştiriyor. Koleksiyon desenleri bolca grafik içeren ve ...

Cesaret ile özgüveni sade tasarimlarla birleştiriyor

H&M, Yaz 2024 koleksiyonunun kalbine etkileyici şekilleri ve cesur desenleri yerleştiriyor. Koleksiyon desenleri bolca grafik içeren ve canlı renklerden oluşuyor. Güçlü ve Brezilya'nın zengin kültüründen esinlenen çarpıcı modern kaftanlar, güneş elbiseleri ve eşleşen setlerle dolu olan H&M 2024 koleksiyonu gardıroplar için benzersiz parçalar sunuyor. Siyah, beyaz, bej ve kırmızıdan oluşan sofistike bir renk paleti, yosun yeşilinden fıstık yeşiline kadar değişen renkler ile tamamlanıyor. Koleksiyon, 16 Mayıs'tan itibaren seçili mağazalarda ve hm.com'da satışa sunulacak.

H&M Yaz 2024 kadın giyim koleksiyonu, renkli silüetlerin özgürce yorumlandığı ve dikkat çekici desenlerin cesurca vurgulanmasıyla ortaya çıkıyor. Güçlü bir şekilde Brezilya kültürünü yorumlarken, bağcıklı yakalar, nakışlar ve kabarık etekler özgüveni yansıtıyor. Ana parçalar arasında örgü kaftanlar, dantel işlemeli parçalar, hacimli maxi elbiseler, katlı kolsuz mini elbiseler ve bikini üstleri ile eşleşebilecek etek ve şort setleri bulunuyor.

Koleksiyonda mayolar, dantel örgü bikiniler, üçgen üstler ve bağlamalı detaylar hakim. Aksesuarlar, deniz kabukları ve mercanlardan esinlenen iri altın tonlu takılar, küpeler ve kolyeler, boncuklar, hasır şapkalar ve çantalar, parmak arası sandaletler, örme terlikler ve kıyafetlerle uyumlu baskılı şallar içeriyor.

Cesaret ile özgüveni sade tasarimlarla birleştiriyor

H&M'nin Konsept Tasarımcısı Eliana Masgalos, "Koleksiyondaki kaftanlar, hacimli elbiseler ,etekler ve şort setleri rahat olduğu için, organik şekillerde çarpıcı desenlerle ve hacimleri ile oynayarak dramayı arttırdık. Koleksiyon güçlü ve özgüven dolu hissettiriyor. " diyor.

Kampanya görselleri, fotoğrafçı Rafael Pavarotti'nin sanatsal vizyonu ile tamamlanıyor. Vittoria Ceretti, Anok Yai ve Devyn Garcia'nın başrolde olduğu bir film sunuluyor.

Rafael Pavarotti, "H&M Yaz 2024 kampanyasını çekmek için Brezilya'ya gitmek büyük bir zevk ve mutluluktu. Her zaman evde üretme fikri çok özeldir. Doğanın içinde olmak ve bu kadar güzellikle çevrili olmak, koleksiyonun özünü yakalamak için çok önemliydi - bu inanılmaz enerjinin kutlaması, sonsuz bir yaz esintisi gibi," diyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi