Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Global stil ikonu Sofia Richie Grainge ile rahat ve özgüvenli

Tommy Hilfiger global stil ikonu Sofia Richie Grainge’in seçtiği stillerden oluşan bir Yaz 2024 koleksiyonunu ve kampanyasını tanıttı. Sofia...

Global stil ikonu Sofia Richie Grainge ile rahat ve özgüvenli

Tommy Hilfiger global stil ikonu Sofia Richie Grainge’in seçtiği stillerden oluşan bir Yaz 2024 koleksiyonunu ve kampanyasını tanıttı. Sofia ile imzalanan uzun süreli bir anlaşma kapsamında sunulan Sofia for Tommy kapsül koleksiyon zahmetsiz stil vizyonuyla yaz giyiminin kodlarını keşfe davet ediyor. Şık stillerden oluşan yaz seçkisi deniz kaçamaklarından şehirde geçirilen tatillere nerede olursanız olun bu sezon mükemmel görünümler yaratmanızı kolaylaştıracak. 

Sofia Richie Grainge şu yorumda bulundu: “Tommy’nin yaz koleksiyonu mükemmel bir sezon gardırobunun olmazsa olmazı tüm stilleri içeriyor. Sıcak havalar için hafif ve zarif klasiklerin yer aldığı bu seçkiyle tarzınızı yeni bir boyuta taşımanızı, rahat ve özgüvenli hissetmenizi amaçladık. Seçtiğimiz parçalarla harika yaz görünümlere imza atacaksınız.” 

Global stil ikonu Sofia Richie Grainge ile rahat ve özgüvenli

“Sofia zevkli tarzıyla bir nesle ilham veriyor,” diyen Tommy Hilfiger şöyle devam etti: “Kendi bakış açısını kattığı bu yaz seçkisini onun gözlerinden göreceğim için çok heyecanlıyım. Rahat ve sofistike parçalar Amerikan tarzı için özgün bir vizyon sunuyor.”

Grainge’nin erişilebilir lüks zevkini markanın klasik Amerikan ‘cool’ tarzıyla buluşturan kapsül koleksiyonda 12 parça bulunuyor. Havadar tığ işi midi elbise, keten blazer ceket ve pantolon gibi parçalar yaz mevsiminin zarafetini yakalıyor. Beyaz Oxford gömlek, kolejli tişörtler ve çift taraflı bikini gibi stiller yazın vazgeçilmezleri olmaya devam ederken en yeni aksesuar trendleri arasında loafer ayakkabılar, şık güneş gözlükleri ve deri çantalar yer alıyor.

Global stil ikonu Sofia Richie Grainge ile rahat ve özgüvenli

Kapsül koleksiyon, iki yıl sürecek iş birliği kapsamında bir TOMMY HILFIGER Kadın Giyim marka elçisi olan Sofia’nın benzersiz zevkini yansıtıyor. Moda konusundaki içten gelen tarzıyla bir nesle ilham veren Sofia, 2024 Yazı ve sonrası için markanın klasik Amerikan DNA’sına rafine bir vizyon, doğal bir iyimserlik ve erişilebilir lüks dokunuşlar katıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi