Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vintage deri ceketler ile stil asla eskimez!

Zamansız klasik DESA vintage deri ceketler Yeniyi ve nostaljiyi harmanlayan DESA, modanın klasik parçalarından olan deri ceketleri kendine h...

Vintage deri ceketler ile stil asla eskimez!
Zamansız klasik DESA vintage deri ceketler

Yeniyi ve nostaljiyi harmanlayan DESA, modanın klasik parçalarından olan deri ceketleri kendine has dokunuÅŸlarla günümüz trendleriyle buluÅŸturuyor. DESA’nın vintage deri ceket koleksiyonu, geçmiÅŸin dokusunu taşıyan ve geleceÄŸe ilham veren parçalarıyla göz kamaÅŸtırıyor. 

Deri modasının öncü markası DESA, fark yaratan vintage deri ceket koleksiyonuyla dikkat çekiyor. GeçmiÅŸten günümüze moda akımlarında sıkça yer alan vintage tarzı, DESA'nın özel zanaat ve el işçiliÄŸiyle buluÅŸarak deri ceketlerde modern bir yorum kazanıyor. Ä°nce dokunuÅŸlarla iÅŸlenmiÅŸ eskitilmiÅŸ detaylar her bir parçaya ayrı bir karakter katarken, DESA'nın özgün tarzıyla birleÅŸerek benzersiz bir estetik oluÅŸturuyor.   

Zamansız moda denilen ÅŸey tam da bu olsa gerek! 

Tom Cruise’un havalı bir donanma pilotunu canlandırdığı 1986 yapımı Top Gun filmiyle bütünleÅŸen o meÅŸhur deri ceketi, stil sahibi dokunuÅŸları tercih edenler için modası asla geçmeyen klasik parça olmaya devam ediyor. Filmde adeta baÅŸrolde yer alan armalı deri ceket meraklıları için yeniden tasarlanarak DESA’nın ilham kaynaklarından biri oluyor. 

Her giyildiğinde yaşanmışlık hissi

DESA'nın vintage deri ceketleri, modanın değişken trendlerine meydan okurken benzersiz tasarımlarıyla da göz kamaştırıyor. Sadece moda trendlerine uyum sağlamakla kalmayan vintage deri ceketler aynı zamanda kişisel tarzınızı da benzersiz bir şekilde ifade etme imkanı sunuyor. Her bir ceket, yaşanmışlık izlerini taşıyan detaylarla dolu olduğu için her giyildiğinde de farklı bir hikaye anlatıyor. DESA vintage deri ceketler, geçmişten ilham alırken geleceğe de bir gönderme yaparak zamansız bir şıklık katıyor.

Her zaman ve her yerde eskimeyen bir tarz

Retro ruhu modern tarzla birleÅŸtiren DESA'nın vintage deri ceketleri, tarzını özgün bir ÅŸekilde ortaya koymak isteyen herkes için ideal bir seçenek oluyor ve çeÅŸitli kombinasyonlarla çok yönlü kullanım imkanı sunuyor. Vintage deri ceketler, günlük şıklık için jeanlerle ve sneaker'larla tamamlanarak modern ve rahat; gömlek, pantolon ve klasik ayakkabılarla da cool bir tarz yaratıyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi