Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bisse Erkeğin Her An Yanında

Sürekli gelişen moda dünyasında, stil sahibi erkeklere ihtiyaç duydukları her şeyi sunan Bisse, 2014 İlkbahar/yaz koleksiyonu ile birlikte...

Sürekli gelişen moda dünyasında, stil sahibi erkeklere ihtiyaç duydukları her şeyi sunan Bisse, 2014 İlkbahar/yaz koleksiyonu ile birlikte, hayatın her anındaki rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Geniş ürün yelpazesi ile erkeklerin moda tercihi olan Bisse, bu koleksiyonu ile yine beğeni topladı.

Bisse 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonundaki ürünlerle erkekler artık daha hafif giyiniyor. Klasik ve regular fit kalıpların kullanıldığı ürünlerdeki hafif vatka ve telalar, takım elbise ve ceketlerin kullanımını kolaylaştırarak, soft bir görüntü ortaya çıkarıyor.

Farklı tarz ve modelleri bir arada olduğu bu koleksiyonların kumaşlarında, kalıplara uygun olarak %100 pamuk, %100 keten, yün/ipek ve pamuk/ipek/keten karışımlı kumaşlar erkeklerin beğenisine sunuluyor. Toprak ve lacivert renklerinin kullanıldığı koleksiyonda ayrıca bakır renkleri de göze çarpıyor.



Bisse 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonunun da hafta sonu rahatlığı ve şıklığı göz önünde tutularak süet ayakkabılar ön plana bisse2çıkartılıyor. Süet ayakkabılarda bordo, yeşil, taba ve laci renklerden oluşan koleksiyon, erkeklerin beğenisine sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

  1. Mehmet Sangül8 Ağustos 2014 11:15

    Biz erkekler için Bisse 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonunun da hafta sonu rahatlığını düşünmüş çok da iyi yapmış:) %100 pamuk, %100 keten, yün/ipek ve pamuk/ipek/keten karışımlı kumaşlar oması da sağlık ve yaşam keyfi açısından güzel düşünülmüş.

    YanıtlaSil

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe