Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LC Waikiki Çocukları Bu Yaz Su Altında

LC Waikiki, bu yaz çocukları hayal dünyalarındaki sevimli kahramanların eşlik edeceği eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Tasarımlarda ku...

LC Waikiki, bu yaz çocukları hayal dünyalarındaki sevimli kahramanların eşlik edeceği eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor.

Tasarımlarda kullanılan renkler ve detaylardaki güçlü anlatım çocukların dikkatlerini çekmekle birlikte hayal güçlerini de genişletiyor. Deniz canlılarından orman kahramanlarına kadar tüm sevimli dostlar, LC Waikiki 2013 Yaz Çocuk Koleksiyonu’nda çocukların eğlenceli kıyafetlerine konuk oluyor.

ÇOCUKLAR YAZ KEŞFİNDE!

LC Waikiki, kız çocuklarına hem şık hem de kullanım konforu sağlayan modeller sunuyor. Kırmızı, beyaz, lacivert ve sarı ana renkler olmakla birlikte yazın vazgeçilmez renkleri turkuaz ve pembe de yaz koleksiyonun dikkat çeken renkleri arasında. Tatil dönemi için ideal olan, sıcak yaz günleri için tasarlanmış koleksiyonda renk blokları, tropikal desenler, payetli ve üç boyutu nakışlar ile yazı simgeleyen meyve ve dondurma grafikleri dikkat çekiyor. Köpek balıklarının ve orman canlılarının en sevimli hali ise LC Waikiki 2013 Yaz Koleksiyonu’nda minik beylerin beğenisine sunuluyor. Haylaz erkek çocuklara hitap eden korsan temalı ürünler, gemi, harita ve zeplin baskılı tişörtler; mavi, fuşya ve ekru renklerinin hakimiyetiyle ön plana çıkıyor.

BEBEKLER KUMSALA İNİYOR

LC Waikiki 2013 Yaz Bebek Koleksiyonu ile tüm bebekler kumsala iniyor! Arkadaşlık ve deniz kızı hikayeleri, deniz canlılarının eğlenceli dünyası, yazı anlatan eğlenceli cupcake ve dondurma baskıları, neon nakış işlemeleri ve tül detaylar; kız bebeklere hitap eden renkli koleksiyonda dikkat çekiyor. Erkek bebekler için ise marine temalı detaylar ön plana çıkarken, dalgalanan bayrak grafikleri de ön plana çıkıyor. Sörf temasının işlendiği tatil konseptli ürünler de bebeklerin sevimliliğine sevimlilik katacak güzellikte.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi