Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Sezon Renkler Başrol Oynuyor

Yeni sezonda koyu renkler yerini canlı ve enerjik renklere kaptırıyor. Gardıroplara hareket katacak olan ayakkabı ve çanta modellerindeki ...

Yeni sezonda koyu renkler yerini canlı ve enerjik renklere kaptırıyor. Gardıroplara hareket katacak olan ayakkabı ve çanta modellerindeki pastel tonlar, bahar ruhunu ayaklara taşıyor. 

Sezondaki en yeni ve geçerli trendleri koleksiyonlarına yansıtan Tergan, sade ve minimal çizgilere sahip koleksiyonuyla bu sezon adeta renk vurgunu yapıyor. Koleksiyonun ana renklerini mercan, somon, turuncu ve limon sarısı gibi canlı renkler oluştururken, beyaz, siyah ve lacivert gibi klasik renkler de unutulmuyor.

Rahat Adımlar

Sportif şıklık trendini yakalamak isteyen kadınlar bu yaz babet ve sandalet modelleriyle bu görünüme sahip olabiliyor. Farklı renk ve desenlerle farklılaşan modeller, zahmetsiz şıklığın en önemli parçası oluyor.

Metalik Yansıma

Metal yansımalar bu sezon ayakkabıları ele geçiriyor. Özellikle sandaletlerde kendini hissettiren metal görünüm, altın, gümüş veya lame tonlarıyla tüm ışıltıyı ayaklarda topluyor.

Pastel Bir Dünya1694

Bu sezon ayakkabı ve çantalarda şeker tadında renkler ön plana çıkıyor. Enerjiyi yükseltecek modeller her ayrıntısında bir peri masalı yaşatıyor. Limon sarısı, somon ve pudra renkleri hem ayakkabılarda hem de çantalarda hakimiyetini hissettiriyor.

Beyazın Büyüsü

Her dönemin vazgeçilmezi olan beyaz, bu yaz da tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Beyaz renkli ayakkabı ve çanta modelleri, krokodil ve metalik gibi detaylarla zenginleşiyor.

Vahşi Cazibe

Hayvan desenli baskılar bu sezonda kadınların feminen görünümünü destekler nitelikte… Hem babetlerde, hem de çekici bir görünüm sağlayan topuklu sandaletlerde yer alan krokodil deseni, bu yazın en hip parçalarını süslüyor.

Çantalarda Bahar Neşesi

Tergan çanta modellerinde bu sezon sade olduğu kadarıyla renkleriyle göz kamaştıran modeller yer alıyor. Çiçekli detayıyla bahara uyum sağlayan mercan renkli çanta aynı modeldeki ayakkabısıyla uyum sağlıyor. Krokodil desenleri çantalarda da yer alırken, deri ve rugan modeller dikkat çekiyor. Bu yaz omuzlardan düşmeyecek uzun askılı çantalar, boyutlarıyla gündüzden geceye kadınların en büyük kurtarıcısı oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe