Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İpekiş kumaşları dünya podyumlarında

Kendi imza markasıyla büyük beğeni toplayan moda tasarımcısı Niyazi Erdoğan yeni koleksiyonunda İpekiş akıllı kumaşlarını tercih etti. N...


Kendi imza markasıyla büyük beğeni toplayan moda tasarımcısı Niyazi Erdoğan yeni koleksiyonunda İpekiş akıllı kumaşlarını tercih etti. Niyazi Erdoğan’ın İpekiş kumaşlarıyla hazırladığı koleksiyonu dünyanın önde gelen moda fuarlarından İtalya’daki “Pitti Immagine Uomo” Erkek Giyim Fuarı ve Paris’teki “Who’s Next” Hazır Giyim Fuarı’nda sergilendi.

İpekiş, moda dünyasının tercihi olmaya devam ediyor. Kendi imza markası altında hazırladığı 2014 sonbahar-kış koleksiyonunda Niyazi Erdoğan, kış koleksiyonları için tercih edilen, hafifliğiyle öne çıkan ince yün/flanel kumaşı başta olmak üzere dört mevsime uygun, pek çok farklı İpekiş kumaşı kullandı. Erdoğan, koleksiyonunda Kumaşın 7 harikası akıllı kumaş koleksiyonundan gün boyu hoş koku yayan parfüm kokulu Bioperfume ile su ve leke tutmayan Bionic Finish kumaşlarıyla dikilen parçalara da yer verdi.

Moda tasarımcısı Niyazi Erdoğan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Yeni koleksiyonumda İpekiş kumaşlarını tercih etmemde İpekiş yüzde yüz yünlü kumaşlarının kalitesi ve tasarımlarındaki özgünlük etkili oldu. İpekiş akıllı kumaşlarının da yardımıyla koleksiyonumda istediğim etkiyi yakaladım.” Niyazi Erdoğan’ın gri, mavi ve koyu mor renklerinin ağırlıkta olduğu ekose ve belli belirsiz çizgilerden mikro desenleri kullanarak oluşturduğu koleksiyon, İtalya’daki “Pitti Immagine Uomo Erkek Giyim Fuarı ve Paris’teki Who’s Next Hazır GiyimFuarı’nda sergilendi. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe