Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

CEYO ile yazı rengarenk girin

Yenilenen çehresi ile her yaştan kişiye hitap eden modelleriyle fark oluşturan CEYO, yaz mevsimini özlediğimiz şu günlerde ferah, canlı ve...

Yenilenen çehresi ile her yaştan kişiye hitap eden modelleriyle fark oluşturan CEYO, yaz mevsimini özlediğimiz şu günlerde ferah, canlı ve göz alıcı renklerden oluşan “Amazon Spike” modeli ile içimizi ısıtıyor.

Terlik, ayakkabı ve sandalet konusunda, 1964 yılından bu yana sektörün öncü ve lider kuruluşu olan Ceyo, yeni çıkardığı modeli “Amazon Spike” ile rahatlık ve modanın canlı renklerini bir arada sunuyor.

Pembe, yeşil, sarı ve turuncu renk kombinasyonları ile harmanlanan “Amazon Spike” modeli, son zamanların modası spike detayı ile dikkatleri çekiyor. Renk ve konfor özellikleri dışında, modayı yakından takip eden koleksiyonlar üreten Ceyo, hijyenik ve dayanıklı özelliklere sahip olan “Amazon Spike” modeli ile farkını bir kez daha ortaya koyuyor. Yaz mevsimi için tasarlanan ve her yaştan kadının ilgisini çekmeye aday “Amazon Spike” modeli, sahil, plaj, gece ve gündüz her yerde rahatlıkla kullanılıyor.

Kadın ,erkek ve çocuk terlik, ayakkabı ve sandalet modelleriyle geniş bir kitleye hitap ederek rahatlık ve kaliteden ödün vermeyen Ceyo, mağazalarında sunduğu birçok farklı renk ve model ürünlerin yanı sıra, özellikle modayı takip edenler için hazırladığı 2013 yaz terlik ve ayakkabı koleksiyonu ile sizleri bekliyor. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi