Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Crate And Barrel Müşterilerine Özel Hafifleten Lezzetler

Sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli, dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel müşterileri için yaza özel dengeli...

Sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli, dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel müşterileri için yaza özel dengeli ve hafif tarifler hazırladı.

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, sağlıklı beslenme ve diyet uzmanı Taylan Kümeli tarafından özel olarak hazırlanan tariflerle yaz sofralarına hafiflik ve lezzet katıyor. Ünlü diyetisyenin birbirinden farklı ve sağlıklı önerileri, Crate and Barrel mağazalarındaki farklı ürün gruplarının yanında, doğru mutfak gereçleri ile en lezzetleri yemekleri hazırlamanız için alternatifler sunuyor.

Taylan Kümeli tarafından Crate and Barrel için özel hazırlanan ‘Sebze Türlüsü’, ‘Sağlıklı Omlet’, ‘Kabaklı Yoğurt Çorbası’, ‘Yulaf Kısırı’, ‘Enginarlı Salata’ ve ‘Şeftalili Yoğurt Mus’ gibi sağlıklı tarifler ve pratik ipuçları, tatları damaklarda bırakacak yemekler hazırlamanız için Zorlu Center ve Akasya Acıbadem mağazalarında 23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında sizleri bekliyor.

Şeftalili Yoğurt Mus

Malzemeler:

2 su bardağı light yoğurt
3 şeftali
10 kayısı
1 tatlı kaşığı doğal tatlandırıcı
4 yulaflı diyet bisküvi
10 nane yaprağı

Hazırlanışı:

Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp doğrayın. Şeftalileri yıkayıp soyun ve küçük küçük doğrayın. Yoğurdu robota alıp şeftali, kayısı ve doğal tatlandırıcıyı ilave edip püre kıvamında ezin. Hazırladığınız yoğurtlu püreyi 4 küçük kaseye paylaştırın. Üzerlerini alüminyum folyo ile örtüp buzdolabında birkaç saat bekletin. Nane yapraklarıyla süsleyip servis yapın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe