Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

LOVE’N FASHION PARIS Trendlerini Yeniden Yorumluyor

Avrupalı kadınların gardıroplarının vazgeçilmezi LOVE’N FASHION PARIS, 2014İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’yla Türk kadınlarının gardıroplarına f...

Avrupalı kadınların gardıroplarının vazgeçilmezi LOVE’N FASHION PARIS, 2014İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’yla Türk kadınlarının gardıroplarına feminen, trendi ve sofistike parçalar sunmaya devam ediyor.

Farklılık arayan ve lüks giyinmeyi seven kadınların markası LOVE’N FASHION PARIS, 2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’yla yeni sezonun trendlerini kendine özgü çizgisiyle harmanlıyor. Fermuar, dikiş ve volan detaylarının ağırlıklı olarak kullanıldığı2014 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda abiye elbiseler, jean pantolonlar, tulumlar, volanlı mini etekler, uzun şifon elbiseler, ceketler, payetli etekler, büstiyerler, uzun şifon elbiseler ve mini şortlar yer alıyor. Şık görünümleri sporlaştıran bluz ve trikoların dikkat çektiği koleksiyonda ağırlıklı olarak siyah, beyaz, ekru, toprak ve pastel tonları kullanılıyor.

Carnevale mağazalarında Fashion Factory’nin distrübitörlüğünde Türkiye’deki modaseverlerinin beğenisine sunulan LOVE’N FASHION PARIS’in koleksiyonları aynı zamanda mono brand mağazalarında da satışa sunuluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi