Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Keyifli Yaz Akşamlarına Defacto Dokunuşu

Akdeniz rahatlığının adresi DeFacto, Plaj Koleksiyonu ile gündüzleri sahilleri renklendirirken, akşamları ise şıklığınıza şıklık katıyor. ...

Akdeniz rahatlığının adresi DeFacto, Plaj Koleksiyonu ile gündüzleri sahilleri renklendirirken, akşamları ise şıklığınıza şıklık katıyor. Arkadaşlarla gidilecek eğlenceli bir partiden, sevgili ile çıkılacak romantik bir yemeğe kadar her konsepte uyum sağlayacak birbirinden şık DeFacto ürünleri Yaz Koleksiyonu’nda seni bekliyor.

Tüm yılın yorgunluğunu attığımız yaz aylarının akşamları da artık gündüzleri gibi rengarenk geçiyor. DeFacto’nun yeni koleksiyonunda yer alan birbirinden rahat ürünleri şimdi hem plajları hem de sokakları renklendiriyor. İster bir partiye giderken, ister sevgilinle romantik bir akşam yemeğine çıkarken tercih edebileceğin tüm ürünlerin bir arada yer aldığı ‘Yaz Koleksiyonu’, tasarımları ve rahatlıklarıyla bu yaz senin de vazgeçilmezin olacak.

Uçuşan elbiselerin, dantel işlemeli şortların ve cıvıl cıvıl mini eteklerin yer aldığı koleksiyon, herkesin kendine uygun bir DeFacto bulmasını mümkün kılıyor. Keten gömlekler, polo yaka tişörtler ve rengarenk şortlar ise karizmatik erkekler için koleksiyonda defo2yerini alan diğer parçalar arasında.

Yaz aylarının vazgeçilmezi baskılı tişörtler ise hem kadın hem de erkek koleksiyonlarında dikkatleri çekiyor. DeFacto’nun ayakkabıdan şapkaya, kolyeden çantaya kadar geniş bir ürün yelpazesini içinde bulunduran aksesuar serisi ise Yaz Koleksiyonu’na eşlik ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi