Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbaharda triko kazaklar kurtarıcı

Her yaşa ve bedene hitap eden ürünleriyle Jakamen 2014 sonbahar koleksiyonunda yer alan şık kombinlerini yeni sezona özel fiyatlarıyla m...


Her yaşa ve bedene hitap eden ürünleriyle Jakamen 2014 sonbahar koleksiyonunda yer alan şık kombinlerini yeni sezona özel fiyatlarıyla mağazalarında görücüye çıkarıyor. 

Hem şıklığını korumak isteyen hem de kendini rahat hissetmek isteyen erkekler için yazın gözdesi pantolon t-shirt kombinini sonbaharda triko kazaklarla tamamlanıyor. Özellikle akşam saatlerinde serinleyen havalarda beylerin kurtarıcısı olan tiril tiril kazaklar, aynı zamanda omuzlarda şık bir aksesuara dönüşebiliyor.

Rahatlığı ve şıklığı ön planda tutarak koleksiyonunu geliştiren Jakamen, yeni sezonda ürünlerinde bordo, yağ yeşili, lacivert, taba ve vizon renkleriyle ön plana çıkıyor. Yaz mevsiminde T-shirt, dar paça pantolon ve Espadril ayakkabılarla şıklığın kombinleri yapılabiliyor. Sonbahar aylarında, hava sıcaklığının gün içerisinde değişmesinden kaynaklanan sağlık problemlerini, serin akşamlarda triko kazaklar ile öneleyebilirsiniz. Yeni sezon ürünlerinde kombinleri tamamlayan gözde parçalar arasında kendini gösteren trikolara Jakamen Mağazalarından ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe