Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Metamorfoz Dönemi Başlıyor

Farklı temalarla kadınların hem feminen hem de maskülen yanını ön plana çıkaran Silk & Cashmere, bu sezon da kendi özgün tarzıyla gard...

Farklı temalarla kadınların hem feminen hem de maskülen yanını ön plana çıkaran Silk & Cashmere, bu sezon da kendi özgün tarzıyla gardroplarındaki yerini alıyor. Moda tutkunlarının cesurca kullanacakları bir koleksiyon tasarlayan marka, kalıplarla oynamaktan çekinmeyerek güçlü kadınları hipnotize eden tasarımlarla sezonun stil kodlarını tamamlıyor.

Silk & Cashmere’in yeni koleksiyonunda mat ve parlak yansımaların beraberliği, ince danteller ve gül desenleri, renk oyunlarıyla canlı bir kış vaadediyor. Keskin hatlı kesimlerin saf kaşmirle buluştuğu modeller, 21. yüzyılın güçlü kadınını da hedef gösteriyor. Baştan aşağı orijinal detaylarla hazırlanan koleksiyon, blazer ceketlerden oversized kazaklara, dökümlü takımlardan örgü pançolara sıra dışı stilleri bir arada barındırıyor.

Estetik ve asi bir duruş
Silk & Cashmere, kadını bu sezon ağır kazaklar, şifon, payet katlar, tunikler, yuvarlak kesimli düz ceketler ve motosikletçi montlarıyla nefes kesiyor. Kadının modern ve göz kamaştırıcı siluetine vurgu yapan koleksiyonda, şeffaflık, melanj dokularda payet işçiliği ve inci işlemeler zerafeti destekliyor. Kadifenin kusursuz yumuşaklığının hissedildiği özgün tasarımlar ise yeşil ve mor tonları ile kış hikayesinin en iddialı oyuncuları arasında yer alıyor. Etnik kombinlerde kullanılan turuncu, safran sarısı, kırmızı, kahverengiler dikkat çekiyor.

Örgü Örgü Hayaller
Kışın olmazsa olmaz ayrıntısı örgüler, koleksiyonda pançolar ve dağ kazaklarıyla birleşerek sıcak ve samimi bir atmosferin başkahramanlarından oluyor. Masumiyeti çağrıştıran beyazlar, asil siyahlar kahvenin tonlarıyla özdeşleşen eşsiz örgü varyasyonları zamasızlık olgusunu doruk noktasına çıkarıyor.

Ceketlerin İmparatorluğu
Her sezon yükselişe geçen ceketler markanın imzasını taşıyan kısa ve uzun tarzdaki modellerle kadının kendine güvenen karakterini yorumluyor. Özel kesimlerin saf ipek ve saf kaşmirle flörtünü ortaya çıkaran tasarımlar, modern bir görünümü gözler önüne seriyor. Koleksiyona hayat veren leopar desenler, kahverengi, petrol mavisi, siyah ve beyazın tonlarıyla asimetrik dikişli dar ceketler, uzun bol hırkalar kusursuz kombinlere eşlik ediyor.

Erkeklerin Kaşmir Şıklığı
Yeni sezonda erkek koleksiyonuyla da fark yaratmaya hazırlanan Silk & Cashmere; kendini yenilemekten çekinmeyen günümüz erkeği için zengin bir ürün yelpazesi sunuyor. Kaşmirin en saf halinin kullanıldığı koleksiyon erkeklere günün her saatinde hareket özgürlüğü, rahatlık ve şık bir görünüm sağlıyor.

Kazaklar, yelekler, hırkaların yanı sıra markanın olmazsa olmazı slim fit sweatshirt’ler de yeni sezonda yerini alıyor. Renklerde maviler, griler, lacivertler, kahve tonları, sütlü kahve ve krem renkleri ön plana çıkarken, erkek modasının da vazgeçilmez renkleri siyah ve beyaz renkler kullanılıyor.

Silk & Cashmere’in 2014/15 Sonbahar-Kış Koleksiyonu ile kadın ve erkek modası bu yıl da özgün bir tarzı yansıtıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe