Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Sezonda Ayakkabı Modasına Yön Veriyor

King Paolo, Sonbahar-Kış koleksiyonunu ayakkabı tutkunlarıyla buluşturuyor. Yeni sezon ayakkabılarında rahatlığı ve şıklığı bir arada sun...

King Paolo, Sonbahar-Kış koleksiyonunu ayakkabı tutkunlarıyla buluşturuyor. Yeni sezon ayakkabılarında rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan King Paolo yine adından söz ettirecek.

Sonbahar-Kış sezonunu açan King Paolo, yeni sezon ayakkabılarını görücüye çıkarıyor. Tasarımları ve farklılıklarıyla dikkat çeken King Paolo, birbirinden farklı ayakkabı seçenekleriyle ayakkabı modasına yön verecek.

King Paolo, hem spor hem de klasik ayakkabı modellerinin yer aldığı Sonbahar-Kış koleksiyonunda beyaz, lacivert, bordo, kahverengi ve siyah gibi farklı renk seçeneklerini bir arada bulunduruyor. İster günlük ister klasik kıyafetler ile kombine edilen King Paolo’nun yeni sezon koleksiyonu ile ayaklar hem nefes alacak hem de görsel şıklığını yansıtacak.

Modern çizgilerin yer aldığı King Paolo Sonbahar-Kış koleksiyonu, klasik ve spor modelleriyle bu sezonda da ayakkabı tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yer alacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe