Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vicco İle Çocuklar Hem Şık Hem Rahat

Çocuk ayakkabılarında rahatlık öncelikli özellik ama aynı zamanda tarzlarını da yansıtmalı.Güncel moda değerlerini anatomik tasarımlarla b...

Çocuk ayakkabılarında rahatlık öncelikli özellik ama aynı zamanda tarzlarını da yansıtmalı.Güncel moda değerlerini anatomik tasarımlarla buluşturan çocuk ayakkabılarının öncü markası Vicco , rengarenk yaz koleksiyonuyla çocuklara eğlenceli bir yaz sunuyor

İlk adım ayakkabılarından babetlere, casual tasarımlardan sandalet ve spor ayakkabılara uzanan farklı kategorilerde yüzlerce modelini her sezon olduğu gibi bu sezon da çocukların ve ebeveynlerin beğenisine sunuyor.

Yaşları küçük ama moda değerleri yüksek. Hepsi birer moda ikonu..

Sezonun tüm trendleri çocuk ayakkabılarına da yansımış. Kızlar için, güçlü ve canlı renkler dikkat çekerken, fiyonk detaylar ve çiçek baskılar cezbediyor. Turkuaz ve nar çiçeği öne çıkan renkler arasında. Kız çocuklarının vazgeçilmezi olan pembe ve fuşya tonları koleksiyonda bol miktarda yerini alırken, özellikle casual modellerde kullanılan kontrast renkler ve lazer kesimli modeller ise anneleri bile kıskandıracak.

Erkek çocuklar ise sportif görünümlerini tamamlayacak ve maceraperest ruhlarına seslenen güçlü renklerin kullanıldığı ayakkabıları çok sevecekler. Mavi, lacivert, kırmızı ve haki tonlarına sıkça rastlarken denim detaylı modeller erkek çocuk ayakkabılarında da karşımıza çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe