Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehir Hayatına Lumberjack Yorumu

Lumberjack, yeni konsepti “UrbaNature” ile doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığı ve fonksiyonelliğini şehre taşıyor. Lumberjack’in...


Lumberjack, yeni konsepti “UrbaNature” ile doğa için tasarlanan ürünlerinin sağlamlığı ve fonksiyonelliğini şehre taşıyor. Lumberjack’in sade, modern ve elegans yeni UrbaNature koleksiyonu; modern hayata doğa esintisini taşıyarak yeni bir moda yaratıyor.

Hikayesi doğada başlayan Lumberjack, artık şehirde! Lumberjack’in doğal hayatın koşullarına uygun olarak üretilen sağlam, konforlu ve fonksiyonel ayakkabıları şimdi hem şık, hem modern hem de modaya uygun. Lumberjack’in “Urban” ve “Nature” temalarından yola çıkarak hazırladığı “UrbaNature” koleksiyonu, şehir hayatının yeni gözdesi olacak.

Doğal yaşam için üretilen ama günümüzde şehir hayatının bir parçası olan jeanlerin ve arazi araçlarının şehre iniş hikayesini anımsatan Lumberjack’in yeni koleksiyonu; Lumberjack ürünlerini artık iş hayatında ve günlük yaşamda da sıkça karşımıza çıkaracak.

Her yaş grubuna hitap eden koleksiyonda; Lumberjack’in gözdesi olan River modeli farklı detaylar ve renk tonlarıyla koleksiyonun en dikkat çeken parçalarından olmayı sürdürüyor. Sezon trendi olan kalın tabanlı modeller, waterproof ürünler, biker botlar, casual alternatifler ve daha birçok seçenek Lumberjack’in farklı yorumlarıyla kadın, erkek ve çocuklarla buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe