Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Uzun ömür estetik görünüm

Ülkemizde artık kış şartlarının soğukluğu Doğudan başlayarak Batı’ya doğru hissedilmeye başladı. Her tarafta kar, kış ve soğuk haberler...

Ülkemizde artık kış şartlarının soğukluğu Doğudan başlayarak Batı’ya doğru hissedilmeye başladı.

Her tarafta kar, kış ve soğuk haberleri, gazetelerin sayfalarında ve internet ortamında yer almaya çoktan başladı bile…

Dışarıda soğuktan donma talihsizlikleri yaşanmasıyla birlikte, her kış ülkemizden onlarca insanımızın ölümüne neden olmaktadır.

Maalesef bugünkü teknolojinin dışarıdaki soğuğa karşı yapabileceği herhangi bir şey yok…

Her kış gelişinde soğuk; dışarıdaki hükmünü sürdürürken, mekân içlerinde aynı etkiyi sürdürememenin mutlaka ezikliğini yaşıyordur…

Özellikle Alüminyum radyatörler, Alüminyum döküm radyatörler; alışılagelen radyatörlere göre ısıtma verimliliği, estetik ve panellerinin dekoratif oluşları; uzun vadede tüketiciye kazandırdığı fiyat avantajıyla, insanımızın mekânlarında soğuğu dert ettirmeyip, üstelik de dışarıdaki soğuğu içerideki sıcaklığın ve rahatlığın vermiş olduğu ayrıcalıkla seyretme keyfini de sunmaktadır.

İnsanımızın kullanımına sunulmak üzere, uygun ekonomik şartları, farklı görsel tasarımlarıyla çok daha iç açıcı olmaya başladı.

Alüminyum, Alüminyum Döküm ve Alüminyum Dekoratif Radyatör üreticileri; sezonun açılmasıyla birlikte, radyatör fiyatlarında önemli sayılabilecek bir rekabetin içine girilmeye başlandı.

Gelmeden önce, yıllarca insanımızı derin düşüncelere daldıran, henüz gelmeden önce insanımızda sıkıntılar yaşatan ve uzun yıllar bir işkence haline gelen kış, Alüminyum döküm, Alüminyum dekoratif radyatörlerde ‘radyatör fiyatları’ndaki uzun vadede elde edilen kazanımlarıyla tüketiciye; alışılan radyatörlere göre daha şık, estetik ve modern alternatifler sunarak tüketicinin bakış açısını da değiştirmektedir…

Vatandaşın; ısınma ihtiyacının karşılanması kadar, ürünün uzun süre (on yıl) dayanıklılığı, görsellikteki estetiği, modernliği mekâna uyumu ile birlikte yeni neslin tercih nedeni olmaya başlamıştır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi