Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Desenlerin Kraliçe'si Türkiye'de!

Dünya’nın en ünlü desen markalarından Orla Kiely, Clarks’la Türkiye’de! Desenleri ile fenomen haline gelen tasarımcı Orla Kiely, bahar/y...

Dünya’nın en ünlü desen markalarından Orla Kiely, Clarks’la Türkiye’de!

Desenleri ile fenomen haline gelen tasarımcı Orla Kiely, bahar/yaz sezonda muazzam başarı sağlayan Clarks ile olan işbirliğine devam ediyor. İkinci sezon için de ortaklıklarını ‘Queen of Prints (Desenlerin Kraliçesi)’ temasıyla sürdürüyor. Orla Kiely & Clarks işbirliği tasarım ayakkabılar 2 Aralık itibari ile yapılan lansmanla ilk kez Türkiye’ye Clarks mağazalarında yerini buldu.

Renk, desen ve doku aşkıyla tanınan Kiely, 60’lara ve 70’lere kendi çağdaş stilini taşıyarak 2014 Şubat ayında Londra Moda Haftası’nda ilk kez görücüye çıkan altı stilden oluşan koleksiyonu Clarks için oluşturdu. Oluşan Retro ve ikonik İngiliz esintisi büyük beğeni ile karşılandı.

Derlenmiş stil çeşitlerini kapsayan koleksiyon, Dora, alçak topuklu slipper stili makosen, Dotty, t-profilli bir orta yükseklikle platform topuklu ayakkabı, orta yükseklikte topuklu bir Mary-jane ayakkabısı olan Dorothy’nin yanı sıra Dotty, Dixie ve Dora gibi içinde modadan esintiler barındıran daha günlük stillerden oluşuyor. Bordo, aşı boyası ve kırmızının klasik yoğun sonbahar tonlarını cesur siluetler ve beklenmedik dokularla bir araya getiren koleksiyon trendlerle belirlenirken aynı zamanda her modern kadının gardırobunda olması gerekenlere hitap ediyor.

Orla Kiely; Kate Middleton, Alexa Chung, Kiera Knightley, Kirsten Dunst ve Zooey Deschanel’dan oluşan ünlü bir hayran kitlesi tarafından destekleniyor.

Orla Kiely düşüncelerini: “Clarks’la yaptığım ikinci koleksiyonumdan inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Birlikte çalışarak, ilk sezonun ivmesine ivme katarak bir anlamda gerçekten öne çıkan sonbahar/kış stillerini oluşturduk. Clarks ekibi, onların sanatlarına olan tutkusunun yanı sıra markanın mirası gerçek bir esin kaynağı ve içtenlikle yine başardığımızı hissediyorum” şeklinde açıklıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi