Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Kombinler Sadece Çocuğunuza Özel!

Anne-baba olmaya karar verdiğiniz andan itibaren sizinle aynı yolda yürümekten, sizinle aynı heyecanları paylaşmaktan mutlu olan bir ekibi...

Anne-baba olmaya karar verdiğiniz andan itibaren sizinle aynı yolda yürümekten, sizinle aynı heyecanları paylaşmaktan mutlu olan bir ekibin hazırladığı kombinlere göz atmaya ne dersiniz? 


Kız ve erkek çocukları için birbirinden şık parçaları bir araya getirerek sizi alışveriş sırasında altına giydirsem, üstüne ne alsam diye düşünme zahmetinden kurtaracak kombinler hazırladı.

Ünlü markaların özel ürünlerinin bulunduğu alışveriş kulübünde sizlere en iyiyi indirimlerle sunmaya çalışarak çocuklarınızın ihtiyaçlarını tek bir çatı altında toplayan ve "Özel İndirim Kulubü" olan Butikbebe.com'da bu hafta birbirinden şık kombinler yer alıyor. Kız ve erkek çocuklar için ayrı butiklerden oluşan sitede istediğiniz takımı bulabileceğinizden eminiz. Üstelik bu kaliteli ürünlere %90'lara varan indirim fırsatı ile ulaşabileceksiniz. Bunun için yapmanız gereken çok basit ama kafanızı karıştıracak kombinler biraz Çocuklarınızın gardırobunda yer almak için butiğimizde bekleyen bu birbirinden şirin, şık, renkli ve kaliteli kombinlere bakmak için acele edin ve bu kampanyayı kaçırmayın.

Küçük Beylere Kombinler
Erkek anneleri için özel seçtiğimiz butiğimizde her yaşa uygun kombinler hazırladık. "Erkek çocuk kıyafetlerinin kız çocukları kadar fazla seçenekleri yok" diyen anneleri butiğimize davet ediyoruz. Prensinizi nasıl giydirmek istersiniz? Şirin bir çocuk gibi mi yoksa koca adam formunda küçük bir bey gibi mi?

Küçük Hanımlara Kombinler
Minik prensesiniz için bazen neyi, nasıl giydireceğinizi bilemiyor musunuz? Kombin yapma konusunda bir fikre mi ihtiyacınız oluyor? Yoksa takım halinde olan kıyafetler her zaman tercihiniz mi oluyor? "Eveet" dediğinizi duyar gibiyiz. Sizler için küçük hanımlarınıza özel birbirinden şık kıyafetlerden oluşan kombinler yaptık. Bakalım siz hangilerini beğeneceksiniz?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi