Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Elişçiliği ile Moda Nuh'un Gemisi Koleksiyonu'nda bir arada

Roberto Bravo mücevherlerinin ayrı ayrı her parçası sadece ilham verici tasarımlardan gelen, eşi benzeri olmayan bir his ve duygu yaratıyo...

Roberto Bravo mücevherlerinin ayrı ayrı her parçası sadece ilham verici tasarımlardan gelen, eşi benzeri olmayan bir his ve duygu yaratıyor. Roberto Bravo, kendine özgü teknikle hazırladığı mine ile renklendirme işlemini modern çizgilerle birleştiriyor ve doğanın parlak renklerini zarafetle buluşturuyor.

Roberto Bravo’nun en gözde koleksiyonları arasında yer alan ve sıcak mine tekniğinin en güzel yansıtıldığı koleksiyonlarından Nuh’un Gemisi Koleksiyonu şehirli kadınların renkli ve sıra dışı dünyasını tasarımlarına yansıtıyor.

Tanrı’nın, insan ve diğer canlıların neslinin devam etmesi için Nuh’a yapmasını emrettiği efsanevi geminin hikayesinden esinlenerek Nuh’un Gemisi Koleksiyonu’nu tasarlayan Roberto Bravo, sıra dışı tarzı ve renkleriyle kaliteden ve modadan ödün vermeyen kadınların tercihini gözler önüne seriyor.

Tasarım şıklığı ve markaya özel renklendirme teknikleri ile Nuh’un Gemisi koleksiyonuna özel alternatifler sunan Roberto Bravo, şehirli kadının ruhunu yansıtıyor. Nuh’un Gemisi Koleksiyonu’nda bulunan pırlanta, renkli safir, sedef, mercan, mavi topaz, sitrin, smoky kuvars ve ametist gibi taşlar, her tasarımda farklı kombin ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi