Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kışın baştan çıkaran zarafeti

Kadın giyiminde farklı bakış açısı ve yorumuyla benzersiz koleksiyonlara imza atan NGSTYLE, kış mevsiminin baştan çıkaran zarafetinin de...


Kadın giyiminde farklı bakış açısı ve yorumuyla benzersiz koleksiyonlara imza atan NGSTYLE, kış mevsiminin baştan çıkaran zarafetinin de adresi olacak. 

NGSTYLE’ın kadının şıklığını doğanın renk ve desenleriyle buluşturduğu “VAHŞİ ZERAFET” koleksiyonu, soğuk kış günleri için vazgeçilmez parçalar sunuyor.

NGSTYLE’ın kadının şıklığını doğanın renk ve desenleriyle buluşturduğu “VAHŞİ ZERAFET” koleksiyonu kış aylarının da vazgeçilmezi olacak. Havaların soğuduğu kış aylarında hem sıcak kalmanızı hem de şıklığınızı koruyacağınız özgün parçalar NGSTYLE’da. Sezonun vazgeçilmezi oversize kabanların yanı sıra modern çizgilerin hakim olduğu trikolar, elbiseler, etek, gömlek ve yelek modelleri de fark yaratıyor.

Dev ağaçlar, yabani bitkiler ve vahşi hayvanlardan ilham alınarak hazırlanan “VAHŞİ ZERAFET” koleksiyonu kadınsı, vücuda oturan dar kalıplar ön planda tutuluyor. Koleksiyon, çalışan, modern kadın şıklığının ön planda olduğu SMART ve şehirli kadının hafta sonu şıklığını yansıtan CASUAL olan iki gruptan oluşuyor. Bu kış da şıklığı ile ön plana çıkmak isteyenlerin tercihi NGSTYLE, sınırlı sayıda, özel tasarım ürünlerin yer aldığı NG Limited kapsül koleksiyonu ile de farklı alternatifler sunuyor. NG Limited koleksiyonu, sezon modasının dışında, her daim geçerliliğini koruyacak modellerden oluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe