Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Trend ekose ceketler

Şıklığından ödün vermek istemeyenler için Jakamen, yeni sezon ceket koleksiyonunu sonbahara özel fiyatlarla erkeklerin beğenisine sunuyor....

Şıklığından ödün vermek istemeyenler için Jakamen, yeni sezon ceket koleksiyonunu sonbahara özel fiyatlarla erkeklerin beÄŸenisine sunuyor. 

Gri, lacivert ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğu yeni sezonda, kadife kumaşlı ve ekose desenli London kesim ceketler de son dönemin en trend ürünleri arasında. Sonbahar serinliğinde, şıklığı yansıtacak ceketlere tüm Jakamen mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Sonbaharın gelmesiyle birlikte serinleyen havalardan korunmak isteyen beyler için Jakamen, London kesim ceketler ve slim fit ceketler ile yeni sezonda da ürünlerine zenginlik katarak şıklığın öncüsü olmaya devam ediyor.

Şık ve klasik ofis ortamları, rahat ve spor hafta sonu yemekleri, resmi iş görüşmeleri kısacası her duruma hitap eden Jakamen, yeni sezonda da ayakkabı, saat, kemer gibi modanın tamamlayıcı aksesuarlarını mağazalarında moda severlerin beğenisine sunuyor. Kaliteli birçok ürün-uygun fiyatlarla Jakamen mağazalarında ve satış noktalarında trendleri yakından takip eden tüm beyleri bekliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi