Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hailey Baldwin’in 2015 İlkbahar Yaz kampanyası

TOPSHOP, son dönemin gözde modeli Hailey Baldwin’in global 2015 İlkbahar Yaz kampanyasında denim koleksiyonunun yeni yüzü olduğunu açıklad...

TOPSHOP, son dönemin gözde modeli Hailey Baldwin’in global 2015 İlkbahar Yaz kampanyasında denim koleksiyonunun yeni yüzü olduğunu açıkladı.

TOPSHOP Kreatif Direktörü Kate Phelan kampanya ile ilgili şunları söyledi ; “TOPSHOP denim koleksiyonu Hailey’nin üzerinde mükemmel duruyor; enerjisi ve canlılığı sayesinde jean koleksiyonumuzdaki seksi Leigh, yaramaz çocuk Mom ve modayı takip eden kızların favorisi Baxter gibi farklı ruh hallerini ve kişilikleri yansıtabiliyor. Hailey, sokak şıklığı, tarzı ve bireyselliğiyle bu kadınların hepsini temsil ediyor. Siz hangisisiniz?”

Koleksiyonda orijinal denim kumaşlardan, yıkamalardan ve stillerden oluşan geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Trendlerin önünde kalmayı başaran koleksiyon, zengin seçenekleriyle TOPSHOP sevenlerin vazgeçilmezi olacak .

Leigh ve Baxter gibi TOPSHOP Jean klasiklerine eklenen yeni Binx, Girlfriend ve Jamie Flare gibi kalıplarla şimdi koleksiyon dokuz farklı formda yer alıyor. Yeni koleksiyonda vazgeçilmez skinny kesimlerin yanı sıra daha özgün formlar da sunuluyor.


• BINX Yüksek bel, rahat streç jean, dikişsiz paça detayı
• JAMIE FLARES Orijinal, süper streç, yüksek belli jean, dize kadar vücudu sarıyor, paçaya doğru bollaşıyor.
• GIRLFRIEND Slim form, düz paça, bilek boyu jean, vintage esintili yıkamalarla modernize edilmiş streç kumaş özelliği sunuyor.
• LEIGH Ultra yumuşak skinny jean, normal kesim, bilek boyu.
• JONI Skinny, süper yüksek bel, vücudu tamamıyla sarıyor.
• JAMIE Yüksek bel, süper streç skinny jean.
• BAXTER Orijinal, slim form, normal kesim jean, streç kumaş ve rahat kalıp.
• MOM Orijinal, kalıplı, yüksek bel,
• HAYDEN Aşınma ve yırtık detayların olduğu bol kesim boyfriend jean


Stil danışmanlığını Kate Phelan’ın yaptığı kampanyanın çekimleri, dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Harley Weir tarafından Londra’da gerçekleştirildi ve TOPSHOP 2015 İlkbahar Yaz denim serisiyle ana koleksiyondan parçalar görüntülendi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe