Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İlkbahar- Yaz Koleksiyonu 'Yeniden Doğuş'

Klasikle moderni en doğru şekilde harmanlayarak sunan ve yenilikçi bakış açısıyla moda tutkunlarında farkındalık yaratan Beymen Club, 30. ...

Klasikle moderni en doğru şekilde harmanlayarak sunan ve yenilikçi bakış açısıyla moda tutkunlarında farkındalık yaratan Beymen Club, 30. yılını kutladığı İlkbahar-Yaz koleksiyonunu şehrin tam kalbinden beslenerek “Yeniden Doğuş” etkisine odaklanıyor.

Murat Türkili’nin imzasını taşıyan Beymen Club İlkbahar-Yaz koleksiyonu; farklı dokuların etkileyici ayrıntılarla buluşmasından oluşuyor. Her parçası ‘zamansız stil’ yaratmaya yardımcı olan koleksiyonlar, sezonun elegant, modern ve tutkulu yanını da vurguluyor.

Şehir hayatının sınır tanımayan renk ve desenlerini taşıyan koleksiyon, moda kavramını kadın ve erkeklerin tarzlarında bambaşka bir boyuta taşıyor.

Orijinal kalıpları sayesinde maceraperst ruhlara cesurca eşlik eden Beymen Club 2015 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu tarzın ayrıntılarda gizli olduğu gerçeğinin de altını çiziyor.


Şehrin Özgür Kadınları…
Şehrin enerjisinden ilham alarak tasarlanan İlkbahar-Yaz kadın koleksiyonunda özgün materyaller, sıra dışı desenler, farklı şehirleri hatırlatan renkler, nostaljik süetler ve uçuşan ipeklerle buluşan parçalar trendleri ‘kendine özgü’ yaratıyor.

Uyumlu zıtlıkların desenlerde ön plana çıktığı koleksiyonun hit buluşması ise “Prince de Galles” yansımalı ceket ve pantalonlar… Markaya özel olarak tasarlanan kumaşlarla renklenen 70’lerin çiçek baskılarının yanı sıra marin ruhunu yansıtan çizgili desenler, sigaret pantolonlarda yaz ruhunu vurguluyor.

Koleksiyonda varlığını hissettiren kolsuz maksi elbiseler, uçuk maviler ve inci beyazı tonlarıyla adeta flört ediyor, elbiselerin etek uçlarındaki el işlemesi rafia dikiş detayları ise tasarımlara vintage bir hava katıyor. Kusursuz dikişin retro yaklaşımlarla buluştuğu kiremit ve bej tonlarındaki süet parçalar, etekten gömleğe, kovboy bottan cekete cool bir kadının hikayesini yazıyor.

İpek parçaların dalgalandığı egzotik leopar ve pudra renkli gömlekler, kadınlara feminen yönlerini de ortaya çıkarmaya yardımcı oluyor. Şehrin asi yanına dikkat çeken denimlerin el dikimi taş işlemelerinde kullanılan oranj parlaklığı ve gümüşün sıcacık etkileşimi gardıropları keyifli bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

Kadının hayallerini ve hayat dolu kişiliğini anlatan “Love, Live ve Laugh” sloganlı sweat-shirt ve tişörtler ise sokağın dinamizmine ayak uyduruyor.

Hey Mr.Love!
Beymen Club erkeği bu sezonda markanın DNA’sına şahitlik eden kuş logolu ürünleriyle şehrin tam merkezinde etkileyici bir yaz yolculuğuna çıkıyor.

Modern ve klasik izlerin yer aldığı takım elbiseler yün ve keten dokularıyla olduğu kadar, desenleri ve detaylardaki farklılıklarıyla da dikkat çekiyor. Blazer ve takımların iç detaylarında ‘’100% Genuine Love’’ ve “Mr.’’ etiketi yanısıra ceket tasarımlarının yakasına gizlenen kuş logosu centilmen erkeğin hikayesini anlatıyor. Zamansız modelleri gezgin ruhuyla birleştiren Beymen Club’ın, imzası niteliğindeki puantiyeli lacivert kumaş, iç mendil detayı olarak tüm ceket ve takımlarda karşımıza çıkıyor. İş hayatı dışında günlük stilinde de şıklık ve rahatlıktan ödün vermeyen moda tutkunu erkeklerin beğenisine sunulan antrasit tonlu süet gömlek vücuda oturan kalıbıyla da keşfetmeyi sevenlere hitap ediyor.


Doğanın renklerini taşıyan Chino pantalonlar, markaya özel dokunan ince kumaşlı çapa işlemeli gömlekler, hem sportif hem de modern görünümü sağlayarak her atmosferin kurtarıcısı olurken, Beymen Club erkeğini sahilin coşkulu dalgalarına karşı renklendiren çizgi, blok ve grafik formlu şort tasarımları ise yazın en hit parçalarını oluşturuyor.

Özgür stili, günün getirdiği trendlerle karıştıran koleksiyonda yer alan sloganlı sweat-shirt ve tişörtler ise erkeklere konuşmadan içlerinden gelen mesajı verme olanağı sağlıyor.

Beymen Club, kadın ve erkeklere bu sezon sadece yeni tarzlar değil, farklı şehirlerde geçen yeni hikayeler ve hikayelerine ortak olmayı vaat ediyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe