Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu Bahar Çizgileri Birleştir!

Geçmişinden kopmadan, geleceğinden ilham alarak koleksiyonlarını sunan Beymen Club her sezonun vazgeçilmez ve en ‘iddiasız iddialı’ trendi...

Geçmişinden kopmadan, geleceğinden ilham alarak koleksiyonlarını sunan Beymen Club her sezonun vazgeçilmez ve en ‘iddiasız iddialı’ trendi çizgili tasarımlarla İlkbahara çarpıcı bir başlangıç yapıyor.


Murat Türkili’nin imzasını taşıyan Beymen Club İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan tasarımlar dokularıyla olduğu kadar, desenleriyle de büyülüyor. Her parçası ‘zamansız stil’ yaratmaya yardımcı olan koleksiyonda yer alan çizgili tasarımlar ise, kadın ve erkeklere ister ofiste ‘bir teknede Fransız Rivierası ya da İtalya kıyılarını keşfetme’ hayalleri sırasında, ister bu hayaller gerçeğe döndüğünde eşlik ediyor.

Kadınlar Stillerinin Altını Çiziyor!
Beymen Club kadını… Kendinden emin… Yaşadığı şehrin, gittiği mekanın önemi yok. O stiliyle; her şehre, her mekana ve hikayeye ait. Baharın ilk günlerinde kendini hissettiren güneşi selamlayan, içindeki enerjisini ışıltısıyla sunan Beymen Club kadınları kendi şehirlerini dilediğince keşfe çıkarken, çizgili ürünlerle özgün stillerinin altını çiziyor.


Yeni siyah ‘Çizgili’
Erkeklerin stil dünyasında da Beymen Club’la birlikte yeni bir şeyler oluyor. Takım elbiselerde klasik renkleri tercih eden erkekler, yeni renk ve desenlere Beymen Club’la birlikte stillerinde yer açıyor. Markanın 30 yılına şahitlik eden kuş logosu ise gömlek yakasının altında işleme olarak ya da kazak ve pololarda logo olarak karşımıza çıkıyor.

Trendlerin peşinde koşan değil, özgün tarzlarıyla trendini kendi yaratan Beymen Club kadın ve erkekleri, göz alıcı stilleriyle bahar günlerinin tadını çıkarıyor, ya siz?

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe