Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Seçimlerde Takım Elbise Patlaması Yaşanacak

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı seçim dönemi için takım elbise üretimini artırdı. Milletvekili ve milletvekili adaylarının şıklık y...

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı seçim dönemi için takım elbise üretimini artırdı. Milletvekili ve milletvekili adaylarının şıklık yarışına girmesi ile takım elbise ve gömlek satışlarında artış yaşanacağını belirten Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, aday programları sebebiyle seçim bölgelerini dolaşan siyasilerin gardıroplarına oldukça özen gösterdiklerini belirtti.

Türkiye’nin erkek giyim markası Kiğılı, 7 Haziran 2015’te gerçekleşecek genel seçimler öncesi hazırlıklarına son sürat devam ediyor. 2014 yılında gerçekleşen yerel seçimlerin 40 milyon liranın üzerinde ek pazar yarattığı sektör genel seçimlerden de iyi bir katkı bekliyor.

Bir önceki seçimlerde iyi görünmek için gardırobunu yenileyen erkek adayların takım elbise, gömlek ve ayakkabı satışlarını arttırdığını belirten Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem, “Geçmiş seçim döneminde satışlarımız beklentimizin üzerinde bir grafik yakaladı. Özellikle takım elbise, gömlek ve kravat satışlarımızda artış yaşadık. 6 aylık dönemde satışlarda %40, yıl sonu ortalamasında ise takım elbisede %20 ciro artışı bekliyoruz. Bu seçim dönemi hazırlıklarımızı 6 ay öncesinden yaptık, mağazalarımızı takım elbiselerle doldurduk ve artık seçimlere hazırız” dedi. En çok talep gören rengin lacivert tonları olduğunu belirten Suerdem “Lacivert rengi hem modaya uygun hem de klasik. Artık siyah takım elbise trendi oldukça azaldı. Gömlekte ise ilk sıra her zaman beyaz rengin oluyor” dedi.

Özel Dikim Tercih Eden de Var
Seçim döneminde öne çıkan bir diğer alan ise erkek giyiminde son dönemin en popüler alanlarından biri olan özel dikim. Siyasilerin hazır giyim olduğu kadar özel dikimi de sıkça tercih ettiklerini belirten Hilal Suerdem, Abdullah Kiğılı markası ile bu alanda oluşan talebi karşıladıklarını söylüyor.

Ankara, İstanbul ve İzmir İlk Sırada
Kiğılı CEO’su Hilal Suerdem geçtiğimiz seçimlerde satışların en yoğun yaşandığı şehrin Ankara olduğunu belirtti. Ankara’yı takip eden diğer iller ise İstanbul ve İzmir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe