Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Siyahın zarafeti baharlık modellere taşınıyor

Tüm o gök kuşağı renklerini unutun! Siyah aramıza geri geldi. Bu sezon tepeden tırnağa siyah giyinmiş kadınlar gözünüze çarparsa hiç şaşır...

Tüm o gök kuşağı renklerini unutun! Siyah aramıza geri geldi. Bu sezon tepeden tırnağa siyah giyinmiş kadınlar gözünüze çarparsa hiç şaşırmayın çünkü siyah rengini tekrar keşfedeceğiz.

Kim demiş siyah kış rengidir diye? Bu ilkbahar yaz sezonunda siyah moda dünyasının en sevdiği renklerin başında geliyor ve her yerde karşımıza çıkıyor. FLO da 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda siyahı en güzel şekilde yorumluyor; baharlık bootieler, farklı detaylarla yorumlanan babetler ve her kadının mutlaka gardırobunda bulunması gereken stilettolar siyahın asaletini gözler önüne seriyor.


Baharın gelişi hepimize rengarenk bir gardırobu çağrıştırsa da söz konusu ayakkabı ve çantalar olduğunda siyah başrolü bırakmıyor. Sezonun sürpriz modası topuğu veya burnu açık alternatifli bootiler, sezonda siyah rengi en çok gördüğümüz parçalardan oluyor. Bahar havalarının kurtarıcısı olan rahatlığın temsilcisi babetler de lazer kesim modelleriyle siyahın etkisine kapılıyor. FLO’nun siyah stilettoları her kombini şık ve zarif bir havaya sokarken; fiyonk detayları da siyahın ciddi tavrını yumuşatıyor.

FLO’nun çanta koleksiyonu da siyahın hakimiyeti altında! Sezon modası olan zımbalı ve püsküllü alternatifler, rahat kullanım sağlayan çapraz askılar, her ihtiyaca yönelik fermuarlı, büzgülü ve çıtçıtlı modeller siyahın gizemini FLO çantalarına taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi