Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sıra dışı tasarımların ve özgün stilin markası

ŞAT Tekstil şirketinin online dünyaya açılış ismi olan yepyeni “Cool Bear” markası sıra dışı ve özgün fikirlerle ortaya çıkardığı esprili ...

ŞAT Tekstil şirketinin online dünyaya açılış ismi olan yepyeni “Cool Bear” markası sıra dışı ve özgün fikirlerle ortaya çıkardığı esprili tasarımları tüketicilerin beğenisine sunuyor. 

Cool Bear; keyifli, şakacı, genç, vahşi ve özgür tasarımlı t-shirtleri ve sweatleriyle sosyal medyayla birlikte, pek çok dizi ve yarışmalarda da dikkat çekiyor. Birçok ünlü ismin de müdavimi olduğu bu marka tüm tasarım severlerin gardırobunda yer almaya başladı bile!

Değişen dünya kültürüyle beraber fikirlerini ve hayal dünyasını gelecek jenerasyonun yaşam tarzına göre yorumlayan bu marka koleksiyonu hazırlarken tamamen özgün ve farklı olmayı ilkeleri arasında bulunduruyor.

Oldukça dikkat çeken ve adından da anlaşılabileceği gibi ayı figürlerinin baskın olduğu Cool Bear koleksiyonundaki sweatshirtler, t-shirtler ve eğlenceli aksesuarlar, giydikleriyle kendini anlatmaktan hoşlananlara ‘’Who is the Champion?”, “Why so serious? gibi mesajlı tasarımlarını sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi