Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Taze, Doğal ve Enerji Dolu Bir Ruh

Sofistike şıklığın simgesi Vakko’nun 2015 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu yine göz kamaştırıyor.  “Refresh”, “Fair Tale”, “Smile”, “Cultu...

Sofistike şıklığın simgesi Vakko’nun 2015 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu yine göz kamaştırıyor. 

“Refresh”, “Fair Tale”, “Smile”, “Culture Clash” ve “Dress up” olarak beş farklı temada hazırlanan Vakko Kadın İlkbahar-Yaz 2015 Koleksiyonu; baharda duru, sade, özgün bir çizgi sunarken yaza doğru daha renkli, romantik ve esprili bir tarza bürünüyor.

Özgün ve şık silüeti ile her zaman fark edilen Vakko Kadını, 2015 İlkbahar-Yaz sezonunu taptaze, doğal ve enerji dolu bir ruhla karşılıyor. Vakko’nun 2015 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı beş farklı tema ile Vakko Kadını kimi zaman esprili, kimi zaman romantik, kimi zaman da meydan okuyan bir ruha bürünüyor.


Baharla birlikte yaşanan uyanış ve tazelenme duygusunu yansıtan “Refresh” teması Vakko Kadınını taze ve ışıklı renklerle buluşturuyor. Mavinin tonlarının, sarıların ışığının, oranjın sıcaklığının, pembenin cana yakınlığının ve beyazın vazgeçilmez gücünün ön planda olduğu koleksiyon abartısız ve duru bir silüet sunuyor. Şehir hayatında rahatlıkla kullanılabilen kuplu düz elbiseler, stretch pantolonlar, ipek ve koton bluzlar, diz altı etekler, deri ceket ve rüzgarlıklar, incecik örgü trikolar temada öne çıkarken, solo renkler ya da birkaç rengin bir arada kullanılması “less is more” anlayışını güçlendiriyor. Orta topuklu ayakkabılar, spor ve bağcıklı düz ayakkabılar, omuzda küçük ya da elde büyük çantalar ise görünüşü tamamlıyor.

Mottosu bir prenses kadar zarif ve şık olan “Fair Tale”, Vakko 2015 İlkbahar-Yaz sezonunun romantik ve masalsı teması. Temada yer alan kabarık diz altı etekler twin-set ve gömlekler, alçak topuklu ayakkabılarla tamamlanıyor. Köpük köpük danteller, ince koton kumaşlar ve örgü dokular ile tunikler ve uzun elbiselerde hayat buluyor. Zerafet ve romantizmin ön planda olduğu bu görünüşü sandaletler ve küçük kutu çantalar tamamlıyor.


Vakko Kadın İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonunda bulunan diğer bir tema “Smile”, gezmeyi, eğlenmeyi, espriyi hayatımızdan ve modadan eksik etmeyelim mottosu ile yola çıkıyor. Sanki eğlenceli sticker’ları ya da gezi fotoğraflarını elbiselere, çantalara, ayakkabılara yapıştırmışız gibi. Son derece farklı, neşeli ve bir o kadar da cesur bir tarz olan “Smile” temasına son noktayı koyan Anya Hindmarch’ın çantaları karşı konulmaz bir must have duygusu yaratıyor.

Vakko Kadını, 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonundaki “Culture Clash” temasının folklorik tarzı ile kuralları yıkıyor, sıradışı bir tarzla kaçamak yaparak meydan okuyor. Şıkı sporla, düzü emprimelerle, çizgiyi çiçekle harmanlayan “Culture Clash” etnik ve doğal dokunuşları şehir giyimine taşıyor.
Vakko Kadın İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun son teması olan “Dress up” günden geceye geçişi simgeliyor. Gün batışını ve yıldızların ilk ışıklarını dingin bir ruhla karşılayan tema doğal kumaşlar, örgüler ve dantellerden hazırlanan uzun etekler, elbiseler, bol pantolon ve tuniklerle abartısız, doğal ve su gibi akıcı bir görünüm sunuyor.


Vakko Kadın 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonunun birbirinden farklı ve özel beş temasıyla Vakko Kadını kimi zaman esprili, kimi zaman romantik, kimi zaman meydan okuyan ama her zaman doğal, özgün ve şık bir ruha bürünüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe