Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil Sahibi Gençlere Özel

Gençlerin enerjik markası DeFacto yeni sezona renk katıyor. Gençlere özel hazırlanan ‘DeFacto Young’ Koleksiyonu, baharın tadını çıkarma...

Gençlerin enerjik markası DeFacto yeni sezona renk katıyor. Gençlere özel hazırlanan ‘DeFacto Young’ Koleksiyonu, baharın tadını çıkarmak isteyenler için rengarenk giyim alternatifi sunuyor.


Gençlerin yüksek enerjisinden ilham alınarak hazırlanan DeFacto Young Koleksiyonu cıvıl cıvıl renkleriyle baharın gelişini müjdeliyor. Sokak modasının nabzını tutan DeFacto’nun renk paletinde mavi, beyaz, turuncu, okyanus renkleri, mavi tonları, pudra tonları ve somon tonları ve kırmızılar yer alıyor.

Baharın gelmesiyle birlikte DeFacto’nun sınır tanımayan enerjisi de sokaklara yansıyacak. Rengarenk elbiseler ve birbirinden rahat şortlar, baskılı t-shirtler ve desenli gömlekler ve şık tasarımlı mevsimlik montlar ile sokaklar şenleniyor.

İlkbahar koleksiyonunda üst grupta baskılı ürünler ön plana çıkarken, pantolonlarda slim fit kesimler ağırlıklı olarak yer alıyor. Stil sahibi gençler için hazırlanan koleksiyonda flamlı ve pamuk polyester kumaşlar, tişört grubunda kesik yakalar, dokulu ve baskılı gömlekler, eğlenceli grafikler ve tabi ki sloganlar yer alıyor. Renk paletinde ise indigo, mavi, beyaz ve turuncular dikkat çekiyor.


Gençler için geniş renk yelpazesi sunan DeFacto’nun Young Koleksiyonu’nda spor yağmurluklar ve serin havaların kurtarıcısı kapşonlu spor kazaklar öne çıkıyor. Yaz aylarında erkeklerin vazgeçilmezi olan marin şortlar renkleri ile dikkat çekerken, genç hanımefendiler için uçuş uçuş elbiseler ve özgürlüğüne düşkünler için ise mini şortlar da unutulmamış. DeFacto’nun yaz koleksiyonun favori renkleri ise somon tonları ve pudra tonları gibi aydınlık renklerden oluşuyor.

Yaz koleksiyonunda büzgü detaylı şortlar, ince pantolon ve atletler yer alırken desenlerde; çizgiler, çatlayan baskılar, vintage temalı baskılar ve rengarenk çiçek motifleri görülüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe