Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

‘Bugünün Stili’ ile günlük yaşamın yıldızları

C&A, ‘Bugünün Stili’ adını verdiği yeni kampanyasını başlattı. Dijitalde başlayıp entegre iletişimle desteklenecek olan kampanya, kişi...

C&A, ‘Bugünün Stili’ adını verdiği yeni kampanyasını başlattı. Dijitalde başlayıp entegre iletişimle desteklenecek olan kampanya, kişilerin gündelik yaşamlarını odak noktasına alıyor ve sıradanlık hissini sıra dışılığa dönüştürüyor.

Herkesin, her gün ve her durumda iyi görünme ve iyi hissetme hakkına sahip olduğuna inanan C&A, yeni kampanyası ‘Bugünün Stili’ni bu inancın üzerine kurguladı. Kampanya, gerçek insanların günlük hayatlarında karşılaştıkları durumların istek uyandıran ve beklenmedik anlarının fotoğraflanmasına odaklanıyor. Giysilerin insanları nasıl daha iyi gösterdiğini ve daha iyi hissettirdiğini vurgulayarak, müşterilerin aşina oldukları hayatlardan alıntı yapıyor.

Dijital mecralarda başlayacak, daha sonra entegre iletişimle desteklenecek olan kampanya, günlük giyimin tarzını överek, “podyum için değil, yaşam için kıyafetler” veya kadınlar için önemli bir aksesuar olan çantayı vurgulayan “bugünün stili çantada” gibi etiketlerle hayata geçirilecek.

C&A Avrupa Marka ve Pazarlama Direktörü Eva Ziegler, ‘Bugünün Stili’ kampanyasına ilişkin olarak, “Kampanya, iki yıl önce başlatmış olduğumuz iletişim yönetiminin gelişmiş hali. Sıradan insanlara vurgu yapıyor ve ister ofislerinde, ister arka bahçelerinde, ister oyun alanlarında olsunlar, her durumda ve her anda onlara kendilerini her gün nasıl iyi hissedecekleri ve iyi görünecekleri konusunda ilham veriyor; sıradanlık hissini sıra dışılığa dönüştürüyor" diye anlatıyor.

‘Bugünün Stili’ kreatif iletişim konseptini geliştiren Amsterdam merkezli ajans KesselsKramer'in Kreatif Direktörü ve Ortağı Erik Kessels ise hedeflerini şöyle açıklıyor: “C&A'nın güçlü, eşitlikçi köklere sahip bir marka olduğu ve tamamen güzel, beklenmedik ve üzerinde oynanma yapılmamış ihtişamıyla gerçek dünya için bugün hala kıyafet üretmeye devam ettiği mesajını iletmek istedik. Bunun için ‘Bugünün Stili’ moda ifadesini aldık ve yaşamdan günlük anlarda kullandık. C&A'ya göre, bugünün stili zamanın ruhundan esinleniyor, çünkü aslında sizden ilham alıyor."

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi