Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Işıltılı ve sımsıcak bir yaz

Feminen, iddialı ve bir o kadar da çarpıcı... Sezona 60’ların California ışıltısında giriş yapan Ipekyol kadınına bu sezon da dünyaca ünlü...

Feminen, iddialı ve bir o kadar da çarpıcı... Sezona 60’ların California ışıltısında giriş yapan Ipekyol kadınına bu sezon da dünyaca ünlü moda fotoğrafçıları Mert Alaş ve Marcus Piggot’un objektifinden, supermodel Toni Garrn hayat verdi. Ana teması ‘feminen kadın’ olan çekimler Los Angeles şehrinde gerçekleşti.

Modern ve cool yorumuyla yeni business, son yılların yükselen trendi safari, şıklığın vazgeçilmez ikilisi siyah&beyaz ve yazın en ferah esintisi uç yaz… Ipekyol İlkbahar-Yaz 2015 koleksiyonunda pastel dokular, minimal kesimler, hafif ve uçuşan detaylar ile günün her anına ayak uydurabilen Ipekyol Denim alternatifleri ön planda. Renkli maskülen takımların bahar ışıltısına ayak uyduracağı koleksiyonda nakış ve dantel işlemeli tunik ve elbiseler de yaz sıcaklarının tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor.

Ipekyol Basics dünyası…
Sezonu açan ve Ipekyol kadınının iki sezonda vazgeçilmezi haline gelen Ipekyol Basics koleksiyonu ise bu sezona da rengarenk trikoların, ipek gömleklerin ve gündüzden geceye geçişin anahtar parçası haline gelen mono pantolonların hakimiyetinde giriş yaptı. Uzunlu kısalı her tarza uygun hafif trençkotların ve uçuş uçuş rahat elbiselerin de farklı bir hava kattığı Ipekyol Basics’te bu yaz da oldukça rahat ve renkli geçecek! Keten, pamuk ve krep dokuların bütünleştiği Ipekyol Basics koleksiyonunda limon sarısı, haki, pembe ve mavinin birçok tonu yazın vazgeçlmesi beyazla kombinleniyor.

Minimal formların feminen detaylarla dengesi
Loaferların egemenliğini sürdürdüğü Ipekyol İlkbahar-Yaz 2015 Aksesuar koleksiyonunda bu yaz maskülen formlar feminen detaylarla bir arada karşımıza çıkıyor. Sandaletler sert formlarda, hasır tabanlarda ve metalik dokularda sezona adım atarken; püskül, çapraz banlı ve kemerli stilettolar da zerafetiyle Ipekyol kadınının femineniğine vurgu yapmaya devam ediyor. Kullanılan malzemelerde zincirlerin ağırlığı bu sezon da hissedilirken, rafya da sezonun yükselen trendlerinden biri olarak doğal görünümlü derilerle kombinleniyor ve koleksiyona genç, ferah bir görünüm katıyor. Takılarda ise bohem etkilerin gölgesinde püskül detaylar, sivrilen formlar ve geometrik şekiller dikkat çekiyor. Minimalistik uzun kolyeler, abartılı çiçek formlu tasmalar ve incilerle süslenen zarif tasarımlar Ipekyol aksesuar koleksiyonunun yapıtaşları arasında yerini almaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi