Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkeklere Özel Bahar Kombinleri

U.S. Polo Assn. İlkbahar – Yaz Erkek Koleksiyonu Amerika Sarasota Polo Club ve şehrin renklerinden ilham alıyor. Okyanusun tüm tonlarının ...

U.S. Polo Assn. İlkbahar – Yaz Erkek Koleksiyonu Amerika Sarasota Polo Club ve şehrin renklerinden ilham alıyor. Okyanusun tüm tonlarının kullanıldığı tasarımlar erkeklere özel kombin seçenekleri ile göz dolduruyor.

125. yılını kutlayan U.S. Polo Assn., modern ve sportif koleksiyonlarını moda tutkunları ile buluşturmaya devam ediyor. U.S. Polo Assn. 2015 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu doğanın rengarenk ışıltısı ile bahar mevsiminin enerjisini tasarımlarına taşıyor.

ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Sarasota Polo Club temasıyla hazırlanan İlkbahar – Yaz koleksiyonu Sarasota çiçekleri ile soft ve yumuşak bir renk görüntüsüne sahip. Okyanusun tüm tonlarının polo sporunun kurumsal renkleriyle buluştuğu tasarımlar, renk bütünlüğü ile kombin seçeneklerine farklı bir boyut kazandırıyor.

Bu bahar daha renkli geçecek
Koleksiyonda bahar renkleri olan gök mavisi, Oxford mavisi, sarı, mint, pembe, turkuvaz, aqua renkleri ve somon tonları dikkat çekiyor. Erkekler için rahatlığın ön plana alındığı tasarımlarda keten ve koton kumaşlar tercih ediliyor.

Erkek gömleklerinde de çiçek baskıları dikkat çekiyor. Vintage etkisinin denimlere yansıdığı koleksiyonda erkek denim pantolonlar patchwork detayları ile göze çarpıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi