Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vücuda tam oturan tasarımlar

Zarif ve şık kadınların tercihi Miss Selfridge 2015 İlkbahar/Yaz sezonuna denim koleksiyonu ile damga vurmaya hazırlanıyor. Koleksiyonda y...

Zarif ve şık kadınların tercihi Miss Selfridge 2015 İlkbahar/Yaz sezonuna denim koleksiyonu ile damga vurmaya hazırlanıyor. Koleksiyonda yer alan farklı stillerdeki denimler sezonun anahtar parçası olacak.

Miss Selfridge’in feminen ve elegan tarzını yansıttığı denim koleksiyonunda, gardropların kilit parçası Jeanler farklı stillerde hayat buluyor. Düşük belli Boyfriend jeanleri ve yüksek belli skinny’ler gibi klasik favori parçaların yanı sıra, 70’lerin tarzını yansıtan jileler ve Indigo salopetler Miss Selfridge denim portfolyosunu tamamlıyor.


Koleksiyonda yer alan en trend parçalar arasında; dar paçalı ve yüksek belli kesimleri ile skinny stilini tamamlayan Lizzie, muhteşem siluetler yaratan yüksek belli tasarımıyla Steffi, düşül belli ve dar paçalı modelleri ile cool bir seksapel sunan Esther ve üstün yumuşaklıkta denim ile üretilen ve vücuda tam oturan tasarımlarıyla dikkat çeken sofia serileri yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi