Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2015 yılında gelin adaylarının en özel anları

Masumiyetin simgesi gelinliklerde farklı model seçenekleri ve titiz yaklaşımıyla son yılların en çok tercih edilen markaları arasında yer al...

Masumiyetin simgesi gelinliklerde farklı model seçenekleri ve titiz yaklaşımıyla son yılların en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Evaluz Gelinlik, 2015 yılına gelin adaylarının en özel anlarını unutulmaz kılacak yepyeni modelleriyle damga vurdu.

Kişiye özel tasarımları ve her detayın en ince ayrıntılarıyla düşünüldüğü Evaluz Gelinlik, 2015 yılında da gelin adaylarının hayallerini süsleyen farklı konseptli gelinlikleriyle dikkat çekiyor. İhtişamı sevenler için 19’uncu yüzyıldan esinlenen modelleriyle fark yaratan Evaluz, vintage modelleriyle romantik gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Üç boyutlu çiçek detaylarıyla süslenmiş şifon gelinlikler, etek kısımlarında hareketli ve uçuşan kesimler, ziberlin ve saten kumaşlarla farklı zevklere hitap etmeyi amaçlayan Evaluz Gelinlik, sadeliği tercih edenler için minimal detaylarda şıklığı yaratıyor. Kırık beyaz ve krem tonlarının yanı sıra bu yıl koleksiyonlarında pudra tonlarına da yer veren Evaluz Gelinlik, duvaklarda küçük çiçekler, zarif işlemeler ve dantellere ağırlık veriyor.

Gelin adaylarının hayallerini gerçeğe dönüştürmek için kişiye özel tasarımlar gerçekleştiren Evaluz Gelinlik, Türkiye’nin yanı sıra Avrupa, Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden çok sayıda gelin adayıyla birebir çalışıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi