Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İtalyan Efsanesi Yeniden Türkiye’de

İtalyan ayakkabı devi Diadora uzun bir aradan sonra Vepa Group distribütörlüğü ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar futbo...

İtalyan ayakkabı devi Diadora uzun bir aradan sonra Vepa Group distribütörlüğü ile Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor. Bugüne kadar futbol ve tenis başta olmak üzere birçok spor dalında profesyonel ürünler sunan Diadora’nın yeni sezon koleksiyonu Mayıs ayı itibariyle birçok mağazada satışa sunulacak.

Tasarımlarıyla dünya çapında bir efsane haline gelen İtalya merkezli ayakkabı ve spor malzemeleri üreticisi Diadora, Vepa Group distribütörlüğünde yeniden Türkiye pazarına girdi. Avrupa’nın en köklü spor giyim markaları arasında yer alan Diadora, yeni sezonda özellikle sneaker modelleriyle renkli ve geniş bir koleksiyon sunmaya hazırlanıyor.

Geçmişten günümüze Bjorn Borg, Jennifer Capriati, Roberto Baggio, Zico, Tardelli, Frank Rijkaard, Marco Van Basten, Francesco Totti, Filippo Inzaghi, Daniel Guiza gibi tenis ve futbol yıldızlarının bir numaralı tercihi olan marka, günlük yaşam ayakkabıları ve spor modellerini Türk tüketicileri ile buluşturacak.

Vepa Group uluslararası markalar ve hayata geçirdiği mağaza konseptleriyle Türk perakende sektörünün köklü isimleri arasında yer alıyor. Grup, spor giyim pazarında da Türkiye’nin en tecrübeli gruplarından biri. Vepa Group, bu tecrübeyi şimdi Diadora markasına taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe