Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kısa gelinliklerin alışılmadık zarafeti

Göz alıcı gelinlik tasarımları ile gelinleri büyülü bir dünyaya davet eden Oleg Cassini’nin koleksiyonlarında, son yıllarda giderek artan ...

Göz alıcı gelinlik tasarımları ile gelinleri büyülü bir dünyaya davet eden Oleg Cassini’nin koleksiyonlarında, son yıllarda giderek artan kısa gelinlik trendine uygun şık modelleri de bulmak mümkün. 

Diz ya da dizaltı boyundaki etekleriyle Oleg Cassini’nin kısa gelinlikleri incelikle düşünülmüş detaylara sahip. Hem modern hem de alışılmadık şekilde şık bu gelinlikler zarafetin farklı bir tanımı gibi. Hareketli A kesim etekler ya da nostaljik dar kesimlere sahip kısa gelinlik modelleri, dantel kapamalar, çiçekler, tüy detayları, yaratıcı dekolteler ve illüzyon yakalarla tamamlanmış. Kısa gelinliklere çok yakışan vualetler, gösterişli ayakkabılar, vintage tül eldivenler ve 3 boyutlu saç bantları gibi aksesuarlar da Oleg Cassini mağazalarında gelin adaylarını bekliyor.

Uzun etekler ya da kabarık kuyruklar yerine daha enerjik ve modern kısa gelinlikleri tercih eden gelin adayları için Oleg Cassini çok şık seçenekler sunuyor. Tasarımları ile gelin adaylarını büyülü bir dünyaya davet eden Oleg Cassini’nin 300’ü aşkın parçayı bir araya getiren gelinlik koleksiyonunda, her zevke hitap eden bir model olduğu gibi, farklılık arayan gelinleri mutlu edecek kısa gelinlik tasarımları da bulunuyor. Tüller, dekolteler, danteller ve çiçeklerle bezeli gelinlikler, hem rahat hem de alışılmadık ve çok şık!


Hareketli A kesim ya da nostaljik dar etekler
Kısa gelinlik modelleri içerisinde diz boyunda ya da diz altı, A kesim ya da dar kesim modelleri bulmak mümkün. Gelin adayları, biraz daha gösterişli bir hava yakalamak için A kesimin hareketli görünümünü, daha nostaljik bir silüet için ise dar kesim modelleri tercih edebilirler.

Detaylarla tamamlanan asalet
Oleg Cassini’nin kısa gelinliklerinde detaylara vurgu yapılmış. Zarif işlemeler, tüy detayları, sırt dekoltesi, ilüzyon yakalar, tüller ve dantel kapamalar kısa gelinlik modellerine göz alıcı bir hava katıyor. Ayrıca kol boyu ile oynanarak gelinlik tasarımlarında eşsiz bir denge sağlanmış. Uzun dantel kollu modeller sırt dekoltesi ile, göğüs kısmı tül ile kapatılan kısa kollu gelinlikler ise omuzlarda danteller ile tamamlanmış. Straplez modeller ise, fildişi rengi ile asil bir havaya bürünmüş.

Kısa gelinlikleri aksesuarlar ile kombinlemek ayrı bir keyif
Kısa gelinlik tercih etmenin en keyifli yanlarından biri ise, gelinliğinizi aksesuar alternatifleri ile kombinleyebilme imkanı vermesi. 3 boyutlu çiçeklerden saç aksesuarları, vualetler, ince işlemeli taçlar, vintage görünüm veren bilekte tül eldivenler ve gösterişli detaylarla süslenmiş ayakkabılar kombin alternatiflerinde değerlendirilebilecek detaylar. Oleg Cassini’de gelinliğinizi tamamlayacak aksesuarları da bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi