Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Maksimalist ceket ve kabanlar ile yepyeni bir kış

Modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, kaban ve ceket koleksiyonu ile sofistike kadının stil ihtiyaçlarına cevap veriyor. ...

Modaya yön veren Avustralyalı giyim markası Forever New, kaban ve ceket koleksiyonu ile sofistike kadının stil ihtiyaçlarına cevap veriyor. Maksimalizm ile barışan kaban ve ceketlerin her biri kendi başına bir ikon ve gardırobunuzun hit parçası olacak nitelikte.

Dünyanın farklı şehirlerinden ilham alarak hazırladığı koleksiyonları ile modanın pusulası olan Avustralyalı giyim markası Forever New, sezonun en trend kesimleri ve modelleri ile yaratılan maksimalist ceket ve kabanlarını moda dedektifler ile buluşturuyor. Şehrin heyecanlı ritmine ayak uyduran, modern kesimleri ile göz dolduran ceket ve kabanlar, stiline önem veren kadınları bekliyor.


Bu sezon oldukça revaçta olan geniş kesimler, ceket ve kabanlarda da hayat bularak, göz kamaştıran modellerle, tarz sahibi kadınları bekliyor. Geniş yakaların, nubuk kumaşların, yapay kürk ve kemerlerin hakim olduğu modeller bu kış içinizi ısıtacak; günün her saatinde şık ve sofistike görünmenizi sağlayacak. Modaya yön veren kadınların tercihi Forever New’in kaban ve ceketleri ile gardıroplarda kendi tarzınızı yaratabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe