Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kışa Sıcak Bir Başlangıç ; Elyaf Dolgulu Kapitone Mont

Vazgeçilmez kış parçalarından biri olan elyaf dolgulu kapitone mont, spor kombinleri rahatlığı ve şıklığıyla tamamlıyor.. Erkeklerin vazge...

Vazgeçilmez kış parçalarından biri olan elyaf dolgulu kapitone mont, spor kombinleri rahatlığı ve şıklığıyla tamamlıyor..

Erkeklerin vazgeçilmez kış parçalarından biri olan doğal elyaf montlar, spor kombinleri rahatlığı ve şıklığıyla tamamlıyor. Yeni kesim ve detaylarıyla modanın kendini yenileyerek yineleyen dengesini korumak için bu sezon da aramıza katılıyor.

Son yıllarda ön planda olan ve kışın kurtarıcı parçaları arasında yer alan doğal elyaf montlar, vücut ısısını aynı derecede tutup sabitleyen, rüzgar ya da yağmur geçirmeyen, rahatlığı ve hafifliği ile klasik detaylardan vazgeçmek istemeyen beyler için ideal bir seçim haline geliyor. Cacharel bu sezon da fonksiyonel olabilen ama şehir yaşamının şık duruşuna da uyum sağlayan kapitone montları, koleksiyonunun temel parçalarından biri olarak konumluyor.

Cacharel’in, şehir gezilerinde, doğada veya keşfetmek için çıkılan her yolda size eşlik etmesi gereken yegane parçanız olmaya aday bu türde montlarını, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir yatırıma dönüştürerek kışa sıcak bir başlangıç yapın!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe