Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Mükemmel pantolon kalıplarıyla 'Yeniyıla Yeni Fit'

Kadın kombinlerinin vazgeçilmez parçası pantolon, OXXO’nun mükemmel kalıbı, kumaş ve dikiş kalitesiyle birleşince fark yaratıyor. OXXO kış...

Kadın kombinlerinin vazgeçilmez parçası pantolon, OXXO’nun mükemmel kalıbı, kumaş ve dikiş kalitesiyle birleşince fark yaratıyor. OXXO kış koleksiyonuna yepyeni bir dokunuşla giren skinny, boot cut, flare ve pencil leg pantolonlar günün her saatinde sizi ve stilinizi baştan yaratıyor.


OXXO tasarımcıları tarafından yeniden yorumlanarak daha feminen hale gelen her bir parça, size hayal ettiğiniz cool görünümü vaadediyor. Farklı zevklere bordo, lacivert, siyah, haki, devetüyü tonlarında farklı renk seçenekleri sunan koleksiyon kullanışlı kesimleri ile dikkat çekiyor.

OXXO pantolonunuz esneyen kumaş dokusu ile vücudunuzu tamamen sararken, yıkandığında ilk alındığı forma kavuşarak uzun süre kullanacağınız vazgeçilmez parçanız olacak.

Oxxo Reborn Koleksiyonu Renklendi..

OXXO, Reborn kategorisinde yer alan yumuşak tuşeli toplama özelliği olan kumaşlardan hazırlanan rengarenk pantolonlarıyla yeni sezonda da fark yaratıyor.

İpek gömlekler, kaşmir kazaklar ve stilettolarla şıklığınızı vurgulayabileceğiniz Reborn koleksiyonunda yer alan pantolonlarla yeniyılda inceliğinizi daha da ön plana çıkartarak bütün bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.


Pantolonunuzun üzerine giyeceğiniz şık bir bluzla bakışları üzerinize toplarken, skinny pantolonunuzu tamamlayacağınız kareli gömlekle rahatlığın keyfini sürebilirsiniz.

Moda dünyasında hiç olmadığı kadar yükselen pantolon trendi OXXO, yeni pantolon koleksiyonuyla sokak stilinin kapılarını size ardına kadar açıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe